La bu ne herkes herşeye teşekkür ediyo..Dur bakayım şunada etceniz mi..
ALLAH KAHRETMESİN EMİ SİZİ![]()
![]()
La bu ne herkes herşeye teşekkür ediyo..Dur bakayım şunada etceniz mi..
ALLAH KAHRETMESİN EMİ SİZİ![]()
![]()
BANGA mühim
Ooo şimdi anladım teşekkür olayını kusura bakmayın, kaç gündür ilgisizim ya foruma adapte olamıyorum, bu gidişle bırakıcam galiba forum ortamını, bugünlerde forum ortamı benim için sigarayı günde bire indirmek gibi bişey oldu , ne zaman son sigarayı kırıcam bakalım, fakat çok az zaman kaldı galiba, öyle hissediyorum, saygılar.
bana da atın teşekkür ağalar
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ya bu teşekkürüde s.d.k yarışına çevirmek de neyin nesi?eskiden pozisyonlar yarıştırılırdı, çok değişmiş, ben iyisimi haftaya uğrayayım bakalım ne değişiklikler olacak forumda, trend değişmeyince forumun s.d.k yarıştırma trendi değişiyor galiba
![]()
Teşekkürler tavan yapmış bugün, short short, banane ben anlamam short olur burdan
![]()
AHa yakaldım..Teşekkürlerim 32 den 28 e düşmüş..kim sildi layyyynnnnnnn![]()
![]()
![]()
BANGA mühim
sn. cırcır ada teşekkürü bir borç bilmek lazım yani, sıkı takipçimiş kendisi haberimiz olduuu iyi oldu, saygılar.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri