Şu teşekkür butonugibi ufak bir şey olsa da mileltin gözüne girmese iyi olur kanımca.
Şu teşekkür butonugibi ufak bir şey olsa da mileltin gözüne girmese iyi olur kanımca.
Konu VOBiX tarafından (25.12.08 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sevgili Astatin,
Bu gün gerçekten toplantılarım daha az ve sanırım gitgide de azalacak. Aralarda borsaya baktıkça midem kalkıyor, sizin ve sn Catedral'ın neşeli hıntışması da olmasa topiği okumak için bile uğramayacağım neredeyse.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Bu günkü piyasa koşullarında daha yüksek faizle kredi veremeyeceğine göre (hem faizler düştüğü hem de talep daralması olduğu için), bence vade uyumsuzluğu tuzağına düştüğüne delalettir. Özetle ödemesi gereken yükümlülükleri (Aldığı mevduata, aldığı sendikasyon yada diğer kredilere vereceği anapara + faiz yada sadece faizin vadesi gelmiştir yada gelmek üzeredir. Halbuki kendi verdiği kredilerinin anapara ve/veya faiz ödemelerinin (alacakları) vadesi ise daha sonradır.) Yeni kredi yada mevduat bulamazsanız mevcut kredi alacaklarını ya discount ile satar, yada mvcut kredileri geri çagırırsınız). Bir ihtimal daha var, ama bence daha düşük olasılık olduğundan değinmiyorum.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Belli oluyomu çok sıkıldığım![]()
Banakalr kedileri uzun vadel iverip mevduatları kısa vadel itopladığı için sıkıntıda. Uzun vadel imevduat toplayıp kısa vadeli kredi verebilseler tam köşe oalcaklar.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
şarta bağlı emir yaptım dolascayım sırtım agrısı cok.. trade etmedimi hissettim
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri