vıx e bakın...44,25 in altında kapanırsa 2 li büyük tepeler onaylanır..o zaman vix de çok sert aşşağılar gözükür..borsalarda ralli..vıx şu anda 42,07 de..
dowda bacak omza formasyonu mevcut
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
8400 Kapatsın Yetr çok Sıkıstıydık Söyle Bi 33000 Leri Görme Zamanımız Gelmiş Salı Günü Abd De Gsyh Var Son 2008 - Büyüme Kaç Gerçekleşmiş Son Veri
22 Günlük Ortalamasının üzerinde Kapaması Iyi Olmaz 8500 Altı Mümkünse 8400 Bakalım Bugün Sabah 34200 Short 34525 Long Aksan Kapanısta 34475 Short 600 Puanı Verdik Ama Yakalarız Belki
Ben Bunların 53000 54500 Aralıgında 12 Gün Durduğunu Biliyorum Asagı Yukarı Yukarı Asagı Simdi O Kanal 33500 35000 Mi Oldu Bu Arada Py Hala Long Da Doların Son Durumunu Ise Bilmiyorum Jelibon Buralardaysan Takas Gönderebilirmisin Teşekkürler
Dowu Sanki öyle Hemen Vermiyolar Yedire Yedir Yavaş Yavaş Yoksa Pozisyonel Mi Düşünüyorum :d
:dben Açıkçası Yardım Paketini Beğenmedim Devlette Haklı Her Batana Para Vere Vere ülke Yimi Batırsınlar Adamlar Batarsa Otomotiv Den 3 ün 2 Si Batar 1 Le Yola Devam Eder :d Yada Birlesirler Bi şekilde :d
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri