Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Astatin dji ve ytl'yi aynı platformda barındıran bir kurum var mı hatta sadece dji bile olur? Akşam konuşacaktık ses çıkmadı senden![]()
müthiş ortalama yapıyorlar, artıyor artmıyoruz, düşüyor düşmüyoruz.
akşam nerde kapatacaksa orada oyalanıyoruz.
sevgiler.
Oynamıyorsun fakat kurum vardır bildiğin az kurt değilsinYahu koca forumda DJI işlem yapan yok mu gazeteye ilan mı vermem gerekiyor kurum aranıyor diye, özelime yazın bakıym
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Bir e-mail..........
Fed görülmemiş bir indirim yaparak TCMB’de 50 bps üzerindeki bir faiz indiriminin önünü açtı. Fed açıklaması son derece olağandışı. (a) Herşeyin yapılacağını ilk defa bu kadar açık söylüyor (b) faizlerin bir süre olağanüstü şekilde düşük kalacağını bildiriyor (c) kanımca “likidite tuzağına düştük ve mecburen bunu kabul ediyoruz” demiş oluyor.
Hedefi 0 ila 25 bps arasına alarak 25 bps O/N faizin “likidite sıkışıklığı” anlamı taşıdığını kabuul etmiş oluyor. Fed efektif O/N faizi zaten 0.11-0.14 arasındaydı son günlerde.
2001 yılında atlatılan “likidite tuzağı” gelmiş bulunuyor. Bundan sonra hertür quantitative easing denenmek zorunda.
Helikopter Ben’in sahne almasını bekliyorum. İnanılmaz bir bütçe açığı, para basma ve doların potansiyel olarak uzun vadede çok ciddi biçimde değer kaybedeceği bir dönem geliyor olabilir. Şu anda olan cross değişimleri önemli değil: faiz farkına dayalı hareketler. Asıl dolllar weakness (i) Ben Bernanke para bastığında (ii) ABD’nin uzun dönem fiscal liabilities’inin yıllık potansiyel (2009E) 1 trn USD bütçe açığının 55 katına ulaşmış olduğu iyice ortaya çıkınca anlaşılacak.
Obama kamu maliyesi uzmanı ve tanınmış Bush politikaları muhalifi Peter Orzsag’ı (Brookings) ekibine boşuna getirmedi.
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri