Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dow ve parite seviyelerine bakılırsa Yarın yani Cuma sabahı dolar-ytl'ye sert satış gelebilir ben de yeni satışlar yapmayı düşünüyorum haftasonu da kısa girmeyi düşünüyorumZaten 1.555 seviyesinin altına düşmesi önemliydi artık 1.400 leri konuşabiliriz, sabah ilk işim yeni satışlar yapmak olacak inşallah hızlı davranmalıyım
Yarın görüşmek üzere.
İMKB ve VOB 12.12.2008 cuma günü açık mı kapalı mı ?
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
euro/usd 1.32 boyle gıderse yarın usd try 1.520 civarında bır acılış tahmin edıyorum
şu an pıyasada 1.550 gozukuyor
dow bu gece 9000 nı gorecek dıye bır ongorum varya hayırlısı
8600 desteğı bugun çalıştı ama aşağı vermedıler
o kadar yukselmesede en fazla yatay bır pıyasa olur dıyorum
yarın verı yağmuru var
ıyı dınlendık
(H-Mov(C,13,E))>0-(L-Mov(C,13,E))
metastock formulu bu
anlamı nedir bilen varmı
euro/usd yukselmeye devam edıyor 1.3290
Nassim Nicholas Taleb'in Siyah Kuğu (Olasılıksız Görünenin Etkisi) isimli kitabı vob ile ilgilenenlerin ufugunu açacak bir kitap
Konu VOBiX tarafından (11.12.08 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
euro/usd da boyle gıderse 1.35 gorebılıırz
1 haftaya kadar usd/ytl yı 1.400 lu rakkamları konuşabılırz
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri