Pozisyonda kalanların hepsi CESUR YÜREK..tebrikler gerçekten... ama bir kısmı gazi ve hatta portföy anlamında mefta olacak![]()
BANGA mühim
Biliyorsunuz vadeli işlemlerin kötü bir yan etkiside kişiyi pisikopata bağlar...
mesela ben alış satışl fitaylarımı buraya yazdığımdan beri kazanamamaya başladım
ama dj açılışından sonra bayrama uzun gireceğim.
sistem net sat da..bu adamlar birşeyler biliyorlar..sistem net sat ise agresif yukarı açmaz 2gündür sistemle dow ters düşüyor..ama açılış itibariyle zarar olmuyor....6 gün tatil olmasaydı mutlaka kısa girerdim..ama yemiyor...
ve dj açılır açılmaz uzun%40 payla umarım yapışmaz elimize
![]()
Bence uzunlar şanslıdır, bayramdan sonra düşse bile yeni dip yapamayacağından eninde sonunda yukarı gideceğinden böyle diyorum, sırf bu yüzden beklentiyle alınan mallar satılmadı spot da, bayramdan sonra uzunlara kapama fırsatı vercek bir piysa olacakken, kısacılara aynı fırsatı vermeyen hain bir durumla karşı karşıyayız, yani kısayı saklasan kurtaramazsın, ama uzunu tutsan eninde sonunda para, oda bayrama uzun girene bence.
Byarama uzunki ne uzun, bayram sonrası 34000 falan bekliyorum ayıptır söylemesi, %15 tavan uygulaması devam ediyor değilmi? saygılar.
Bayramdan sonra Dow endeksini kötü bir haber gelmez ise 7500 ün hemen üzerinde görebiliriz. Gelir ise belki de altını..
6 günde 10000 li rakamlara yükseliş beklemiyoruz. Hatta 9000 Hiç bişey olmamış gibi. Kriz olmamış gibi. De JA vu : )
Amerika endeksi Krizden önce zaten 10800 lerdeydi görmüştü...2 ayda herşey kendini yenileyeceğini değil 3 ay içinde 4000-5000 li puanlarda göreceğimizi bekliyoruz : ))
saygılarımızla . Umarım yapışmaz..
burası GRİ alan..mantık yürütüp tosladığım çok oldu..Astatin in dediği kötü şık da sonuçta gerçekleşme ihtimaline sahiptir..
şimdi herkes şaşırır adi dow mow başlar.
Topu topu 6 gün. İki günü amerika da tatil 4 gün....
Geçen haftadan bu yana 6 gün geçti. Ne oldu _ ?_ hİÇBİRŞEY.Düştü.
Peki şimdi ne olacak ,* Aallah bilir..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri