Bu arada bende bayram sonuna 31025 den uzuna geçtim, saygılar.
Bu arada bende bayram sonuna 31025 den uzuna geçtim, saygılar.
Sazan hala kısada bekliyor.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Ayrıca da 30.1'da extra kısa açtım.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Herkes aynı düşünüyo galiba, yılbaşına imkb 100 ün 28000 olmasını, ordan iki ay kadar düşüş yani yeni dip, belkide seçim öncesine kadar düşüş seçimden bir iki gün öncesine toparlanış herneyse, hemen hemen aynı kapıya çıkar bu denilenler, seçim sonrası tekrar imkb 100 ün 28000 e ulaşma çabaları, Nisan sonu Mayıs başı tekrar yeni diplere yolculuk, hah işte orada dolarizasyon olabilir, Haziran ayı bu düşüşün tek ayaklı dibi, en dibide denebilir, oradan uzun vadeli hisse yatırımı cidden düşünülmeli bencede.
Hazirandan sonra yavaş ama ağır ilerleyen bir yukarı trend., bu arada dip tahminide hep düşüşe başladığı yerin yarısına kadar olmalı dersen tabiki imkb 100 için 14000 olur, buda dolar 2 ytl ye yakın olursa 0,7 ile 0,8 cent olur, buda dönemsellik olarak çok uzun vadeli yükselen diplere denk geliyor, ne tesadüf değilmi? saygılar.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
benim senaryom daha farklı...şubatın sonuna kadar ralli..endeks (imkb-100) 38-42000 arasında tepe yapar..dolar 1.340 da dip yapar....martdan itibaren çöküş..taki temmuza kadar..temmuzda dip..kanımca imkb-100, 20.000 de dip yapar..dolar 7 yılda 5 kere test ettiği 1700 aşmışdır..ve dolar..2.30 da tepe yapar...temmuzdan itibaren uzun vadeli yükseliş başlar...
yalan bir para dönüyordu galiba eridi. petrol parası.
yani şu oluyor halktan aldıkları para erimiş oldu bütün dünyada, zararlı halk, amerikanın public firması batsın kim kaybediyor yine halk.
onun için bailout yapılacaksa halka yapılmalıydı, firmalara değil hata orada. bunu göremediler.
gördülerde yapmak istemediler.
Konu jelibon tarafından (05.12.08 Saat 16:28 ) değiştirilmiştir.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri