Konu mbm tarafından (04.12.08 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Tabii ki de sevgili kardeşim. Yarınki 5 aylık kanal direncimiz daha düşük olacak..
Eğer hiç duymadığımız bir haber gelmezse Bizi AB ye almaları felan ..
30800 demn yaptığım Shortları da 31900 dan yaptığım Shortları da aralık 20 e kadar tutacağım. Sonra bir yukarı. huooop yılbaşı üzeri pozisyon kapatmalar bir daha aşağı. Bugünkü silkeleme operasyonu gayet başarılıydı.
Baksanıza siz bile yarın da yükseleğine inanmışsınız..
Maksat halk önümüzdeki günlerde shortta kalmasın ki para kazanmasın. Gayet mantıklı..
Ben de olsam aynen bu silkelemeyi yapardım.. Taaa ki herkes yükseleceğine inanana kadar.
200 den çerezlik kısa
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
uzlaşmalardanda full long.
ortalama 30000 yanlız.
pardon 31000.
Konu jelibon tarafından (04.12.08 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.
sabah 31300 flat oldumdn sonra 32200 malyet short etim sindi ..stopum yakın .tehlikeli pozyon dikat olun..
systems ters yondeyim.. af olmaz
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sayın Özgür
Adınızın önüne Borsacı tabirini koymuşssunuz amaaa..
Eğer 10 gün boşlukta Otomotive istenen para verilir yada bizde bir İMF anlaşması falan olursa ...
O şortlarınızı caaarrrt diye sıyırıverirler aşağı..kom Borsacı olsanız bunu bilir 10 gün tatil öncesi 40 kere düşünürdünüz![]()
Dün yazdığımız gibi VOB düşen kanal bugünkü direncimiz 32500 idi. Oraya yakın bi silkeleme daha yaptılar.. Belli olmaz belki yarın 3 4 kere daha yaparlar . kazanç büyük çünkü..
32,500 Orayı kırsın ben de sizin gibi LONG çu olurum. hatta ölene kadar long kalırım![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri