04.12.2008 14:45:22 Avrupa Merkez Bankası Faiz Oranlarını 75 Baz Puan Indirdi
04.12.2008 14:45:22 Avrupa Merkez Bankası Faiz Oranlarını 75 Baz Puan Indirdi
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
way be petrol 44 ü de gördünya helal olsun sana![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Haydi bakalım. Ağustos tan başlayan düşüş kanalı Direncinden ten döndük. Aşağı bakıyoruz ama dibi pek görünmüyor. Hataları düzeltme zamanı sanırım..
Ha Ulusal 30 yok da dönüp yukarı kırarsa. Borsada herşey mümkün..
Yukarı gidip kanal direncini kırması için çok çok çok çok da iyi bir haber gerekiyor. Ülkem için inşallah kırarız ama..
Ağustos tan beri hiç duymadığımız bir haber.
Aynen dediğimiz gibi devam yarın 100 ileri 300 geri. 75 ileri 250 geri. Bi süre sonra bunları da arayabiliriz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri