matrik gold var bende
metastock anlık veri aktarımı nasıl yapılıyor
günlük veri aktardım
ama 5 dk verileri aktaramadım
matrik gold var bende
metastock anlık veri aktarımı nasıl yapılıyor
günlük veri aktardım
ama 5 dk verileri aktaramadım
MAtriks gold varsa MAtriks downloader ücretsiz olamlı. MAtriks downloaderı kurup oradan indirmeniz gerekiyor. http://www.matriks.web.tr/download/MSDownloadSetup.EXE
"Web Gold Full Aboneliği Java Trader, Web Analiz ve MS Downloader`ı kapsar"
Konu VOBiX tarafından (04.12.08 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
15 dakk system long gun system long
tek 5 dakk system short signalde
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
31825 den short yaptım ama ,aşağı gidecek gibide görünmüyor.
jelibonum
33400 yeresinden gecen haftasona short girdidim neden girdidim ? teknik düsme potans vardı min 30800 ... 30500 yeresine amma 29700 yeresini gordu..
sindi nerdeyiz ?
33400 direnc artık 32400 yeresi.. bura yukarya asılır eyer yukselme dvam olur amma bura asayasında durum deyisik ... asayası dusme icün yetmez
düsme devam icun gün system short signal olma gerek
hem düsme olmaz hem gun icte trade eden can acır.. para kazanma olmaz para kaybetme olur..
Konu hexen tarafından (04.12.08 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
şimcik ecb için,
100, 125 uçurur,
75 normal, (piyasa için, aslında ecb için çok radikal)
50 desteğe çeker.
(dow için üçgen daralıyor, 8400-8500 arası hareket olur bu akşam) kırılım yaklaşıyor.
sevgiler.
Arkadaşlar merhaba bu ilk mesajım umarım son mesajım olmazKısaca bir konuya değinip kapatacağım ve forumu meşgul etmeyeceğim. Hissenet sitesindeki ilk mesajım yüzünden 2 yıl ceza almışım ve bu sayede güzide sitenizle tanışma imkanı buldum. Hiç bir kural ihlali olmamasına rağmen Serenler isimli şahıs tarafından ceza verilmiş, sebebini görünce şaşıracaksınız
http://www.hisse.net/forum/showthrea...28894&page=391
Serenler isimli şahsın fevri davranışları bununla sınırlı değil ve siyasi-ulusal değerler konularındaki fevri üslubu devam ederse savcılığa başvurmayı da düşünüyoruz. Başınızı ağrıttığım için özür dilerim bu konuyu kapatıyorum ve vob hakkındaki değerli paylaşımlarınızı bekliyorum.
büyük buhranda %44 ilk düşüş dalgasının ardından %34, 5 ay süren düzeltme gelmiştir, ikinci dalga sonradır.
kaldıki o zaman büyük burhan hisseler yüzünden çıkmıştır tıpkı nadaq krizi gibi,
ancak,
içinde bulunduğumuz kriz finansal sebeblerdendir. 1973 krizine benzemektedir. %52 geri atmıştır, ayı rallisi 7450 ile başlamıştır. hedef 10000 dir.
sevgiler.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri