bu arada dolar fx de 1,5643
bu arada dolar fx de 1,5643
Catedral Vobix nerdesiniz tutun şu dowu gerçi catedral süt danasıydı ya
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bana göre sebep petrol, tam teknik dönüş yerinde, aylar önce yazdığım hedef 45 noktası noktasına görüldü. burdan tepecek enerjiler coşacak.
Ancak sp 880 kritik nokta üstü trendi değiştirir. oradan aşağı salınır yine. kırıp atarsa coşar bence yine hemen olmayacak.
Olana kadar yeni bir üçgen göreceğiz. sonrası karar yeri.
sevgiler.
http://www.riskcenter.com.tr/krediri...2.php?m=r&a=93
eski bir yazı ama senin sorularına sanırım cevaplar var.. Hisse uzlaşması için![]()
ben sana dün dedim önce 8500 görülecek diye, bana şşş şşş dedin PY duymasın dedin ama sende duymmamışşın.
şimcik buradan 8500 üstü short açılacağını belirtmiştim ancak açmayacağız, dalga küçülecek burada, 8600-8300 arası gel git sonrasında yukarı kopuş öngörümdür. duysun PY zaten kafasına göre takılyor. sonra gap.
sevgiler.
Konu mbm tarafından (03.12.08 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri