Bu iş baydı yaaa, kapanışa kadar sarkarsa 30300 tutunurmu ki?
bugun tecrube trade gunu ondan yorum yapma yanlıs olr.. ondan yazmyorum..
cunki harkets hızlı olur.. fırsat verme az olur.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok Uzman
yaw sistemler satta satta olmasınada
...GAP i sokmasınlar sabah![]()
BANGA mühim
Flat oldum. Geceye de flat gireceğim. Bu adamların sağı solu belli olmaz. Dün 60 dakikalık sistemimle güne karlı başladım sonra piyasa ters dönünce karı erittim akşama kadar bi de zarar yazdım göz göre göre. Artık sadece 5 dakikalıkla daytrading yaparım. Azar azar kazandığım gaplara gidiyor. Geceye flat en iyisi.
Konu sentinus tarafından (03.12.08 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir.
GROOOOARRRRRRR..bitsin bu işkence..verin şunu 30500 e kadar..GROOAAARRRRR![]()
BANGA mühim
bütün göstergeler düşüşü gösteriyor ama piyasa güçlü imajı verilmeye çalışılıyor...
benim gözlemim böyle durumların arkasından genellikle şelale geliyor.
bacak omza değil kafa üstüne o derece çökcez yani
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri