vadeli hisse olursa,kumarhanelere hiç gerek olmayacaktır..hatırlarmısınız son dakikada turkcell ve doganhol sebepsiz yere tavan yapmışdı. ertesi günde dibe yakın işlem görmüştü...çok tehlikeli ...
Bir yana dogru bu 30 dk içinde kopuş olacak sanıyorum. (Umarım aşağı olur , hala shortların yarısı ile bekliyorum)
Sistemim yukarı diyor, EW ise aşağı hadi gelde karar ver.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
adli tıptan biriyle 5-10 dakika konuşma fırsatım oldu dün, adamlar aldıkları tazminat nedeniyle ölü tecavüz vakası gelince neredeyse sevinecekler
ona benzedi imkb dede kafa kelle kopsun şortçular coşsun, bundan 10 sene önce borsa düşsün diye beklemek hiç birimizin aklımıza gelmezdi hey gidi günler, gavurlar bunuda yapıyor![]()
sıkışmayı yukarı yonlu kırmasını bekliyorum
dolardaki satış baskısına guvenerek
beddua lazım mı
Şaka bir yana, bende 15-20-30 dakıkalılar flat duruyor.Ama zayıflığa işaret ediyor..60 dakikalık ise satta...dolayısıyla 15 dk lığın aşağı vereceği ilk sat sinyali çöküşe işaret olabilir..
Bu arada DJ tekniğide zayıflıyor..8800 üzerine atamayan DJI da geçen hafta 8200 lerde al veren MACD tehlike sinyalleri vermeye başlar..ve eğer 7800 aşağı kırılırsa hedef çok hızl 7100 ve 6450 olur..1-2 haftalık vadede..
BANGA mühim
vadeli hissede işlem yakında başlayacakmış . imkb de işlem görecekmiş. kaldıraç oranıda 1.e 5 olacakmış.
"Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....7950 altındaki her kapanış bu tanıma uyar
Diğer yandan, bu beddua dan sonra DJ düşmeyip çıkmış bile olsa, ertesi gün bizimki düşüyor..Acaba duanın adını şort duası yapıp, DJI yerine de VOB30 mu desem...
CC: Sn. Sazan
Konu Astatin tarafından (03.12.08 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri