Sayfa 2846/13018 İlkİlk ... 184623462746279628362844284528462847284828562896294633463846 ... SonSon
156216 sonuçtan 34.141 ile 34.152 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    7
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8
    Toplam Teşekkür
    3 Yazısı Teşekkür aldı

Geçenlerde birileri yazmıştı.
    Eğer bir kademede yüklü miktar sözleşme bekliyor ise ve bu daha sonra iptal ediliyorsa o yöne doğru hareket oluyor diye.
    Az önce dolarda 1,595 de 300 sözleşme vardı iptal edildi.Aynı şekilde 1,5955 de 600 yakın vardı oda alışa geldi.Test ediyoruz bakalım doğru mu?

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

kimsede cit yok
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

bu hareketin adi literaturde sabahtan aksama mokoko olarak gecer
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

az da olsa yaziyoruz umarim birilerine faydamiz dokunur

Teşekkür Teşekkür 
    7
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8
    Toplam Teşekkür
    3 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az da olsa yaziyoruz umarim birilerine faydamiz dokunur
    Ben senin avatarına hastayım

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı otobus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben senin avatarına hastayım
    sende aynisini yazabilirsin ,telif hakki talep etmem

Teşekkür Teşekkür 
    397
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    71 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese gunaydinlar !!!

simdi sabah vob yorumu gonderen butun araci kurumlarin RAPORLARINI OKUYUN HERKES 300-400 PUAN YUKSELISLE ACILIRIZ DIYE YAZMIS

.........

burasi borsa .......

herkese bol kazanclar.
    ilk baktığım aşağıdaki idi (Turkish Yatırım)
    Diğerleri yükseliş yönünde beklenti içinde olduklarını yazıyordu.
    Kazanmanıza sevindim.
    Bende açılış sonrası uyuz olup kısa tarafına geçtim

VADELI ISLEMLER PIYASASI BULTENI:
    PIYASALARDA VOLATILITE DEVAM EDIYOR. GUNE RESESYONA ILSKIN KAYGILARIN ETKISIYLE ABD
    PIYASALARINDA GORULEN % 8’E VARAN KAYIPLARA PARALEL OLARAK ASAGI YONLU BASLAYAN ENDEKS 30
    KONTRATI SEANSIN ILK YARISINDA SATICILI SEYREDEREK 29.700 SEVIYESINI GORSE DE OGLEDEN SONRA
    YURT DISI BORSALARDA BASLAYAN TOPARLANMA CABALARININ ETKISIYLE YONUNU TEKRAR YUKARIYA
    CEVIRDI. HISSE SENEDI PIAYASASINDA YASANAN KUVVETLI ALIMLARIN ETKISIYLE DIRENC SEVILERINI
    YUKARIYA KIRAN ARALIK VADELI ENDEKS 30 KONTRATI SALI GUNUNU % 2.32 ORANINDA ARTISI ILE
    31.975 UZLASMA SEVIYESINDEN TAMAMLADI. IMKB 30 ENDEKS KONTRATINDA 221.137 ADET ISLEM
    OLURKEN ACIK POZISYON SAYISINDA 116 ADET POZISYON KAPATILDI.
    BUGUNE ILISKIN BEKLENTI...
    HAFTANIN ILK ISEM GUNUNU % 8’E VARAN KAYIPLA TAMAMLAYAN ABD BORSALARININ BIR MIKTAR
    TOPARLANMA CABASINDA OLDUGU GOZUKUYOR. FED TARAFINDAN YAPILAN KREDI PIYASASINA
    DUZENLEMEYE DAIR CABA, GENERAL ELECTRIC’IN 2009 YILINDA TEMETTU ODEMELERINDE KESINTIYE
    GITMEYECEGINE DAIR ACIKLAMLARI, ABD OTOMOTIV SIRKETLERININ DE KURTARILACAGINA DAIR POZITIF
    BEKLENTI ABD BORSALARINDA % 3’UN UZERINDE ARTI KAPANISLARIN YASANMASINI SAGLADI. BU
    SABAHA BAKTIGIMIZDA ISE ABD FUTURELARINDA GORULEN % 0,7 LIK KAYIPLARA PARALEL OLARAK
    ENDEKS 30 KONTRATININ GUNE HAFIF SATICILI BASMASINI BEKLIYORUZ. 32.800 SEVIYESI KUVVETLI
    DIRENC SEVIYESI OLARAK KARSIMIZA CIKIYOR. BU SEVIYENIN GECILMESINDE ZORLANMASINI
    BEKLEDIGIMIZ ARALIK VADELI ENDEKS 30 KONTRATI ICIN 31.500 VE 30.700 GUN ICI DESTEK
    SEVIYELERI IKEN 32.800 VE 33.400 SEVIYELERI DIRENC SEVIYELERI OLARAK TAKIP EDILEBILIR. ARALIK 30
    KONTRATI DUNKU KAPANIS SEVIYESINE GORE GUNE 100-250 PUAN ARASINDA DUSUS ILE BASLAYABILIR.

TURKISH YATIRIM A.S
    (RAPORUN TAMAMI EKTE BULUNMAKTADIR)
    Yeni idim kardeşiniz oldum

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

32.000 den 31.000 e kadar mokoko hareketi

31.000 altinda kokoslama hareketi baslar

yazi tarzimin hos olmadiginin farkindayim ancak bu durumu ancak bu yazi ozetler

demekki her bayram ayni hikaye ancak hala halkim akillanmadi ayni tuzaga duse duse

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bonnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk baktığım aşağıdaki idi (Turkish Yatırım)
    Diğerleri yükseliş yönünde beklenti içinde olduklarını yazıyordu.
    Kazanmanıza sevindim.
    Bende açılış sonrası uyuz olup kısa tarafına geçtim

VADELI ISLEMLER PIYASASI BULTENI:
    PIYASALARDA VOLATILITE DEVAM EDIYOR. GUNE RESESYONA ILSKIN KAYGILARIN ETKISIYLE ABD
    PIYASALARINDA GORULEN % 8’E VARAN KAYIPLARA PARALEL OLARAK ASAGI YONLU BASLAYAN ENDEKS 30
    KONTRATI SEANSIN ILK YARISINDA SATICILI SEYREDEREK 29.700 SEVIYESINI GORSE DE OGLEDEN SONRA
    YURT DISI BORSALARDA BASLAYAN TOPARLANMA CABALARININ ETKISIYLE YONUNU TEKRAR YUKARIYA
    CEVIRDI. HISSE SENEDI PIAYASASINDA YASANAN KUVVETLI ALIMLARIN ETKISIYLE DIRENC SEVILERINI
    YUKARIYA KIRAN ARALIK VADELI ENDEKS 30 KONTRATI SALI GUNUNU % 2.32 ORANINDA ARTISI ILE
    31.975 UZLASMA SEVIYESINDEN TAMAMLADI. IMKB 30 ENDEKS KONTRATINDA 221.137 ADET ISLEM
    OLURKEN ACIK POZISYON SAYISINDA 116 ADET POZISYON KAPATILDI.
    BUGUNE ILISKIN BEKLENTI...
    HAFTANIN ILK ISEM GUNUNU % 8’E VARAN KAYIPLA TAMAMLAYAN ABD BORSALARININ BIR MIKTAR
    TOPARLANMA CABASINDA OLDUGU GOZUKUYOR. FED TARAFINDAN YAPILAN KREDI PIYASASINA
    DUZENLEMEYE DAIR CABA, GENERAL ELECTRIC’IN 2009 YILINDA TEMETTU ODEMELERINDE KESINTIYE
    GITMEYECEGINE DAIR ACIKLAMLARI, ABD OTOMOTIV SIRKETLERININ DE KURTARILACAGINA DAIR POZITIF
    BEKLENTI ABD BORSALARINDA % 3’UN UZERINDE ARTI KAPANISLARIN YASANMASINI SAGLADI. BU
    SABAHA BAKTIGIMIZDA ISE ABD FUTURELARINDA GORULEN % 0,7 LIK KAYIPLARA PARALEL OLARAK
    ENDEKS 30 KONTRATININ GUNE HAFIF SATICILI BASMASINI BEKLIYORUZ. 32.800 SEVIYESI KUVVETLI
    DIRENC SEVIYESI OLARAK KARSIMIZA CIKIYOR. BU SEVIYENIN GECILMESINDE ZORLANMASINI
    BEKLEDIGIMIZ ARALIK VADELI ENDEKS 30 KONTRATI ICIN 31.500 VE 30.700 GUN ICI DESTEK
    SEVIYELERI IKEN 32.800 VE 33.400 SEVIYELERI DIRENC SEVIYELERI OLARAK TAKIP EDILEBILIR. ARALIK 30
    KONTRATI DUNKU KAPANIS SEVIYESINE GORE GUNE 100-250 PUAN ARASINDA DUSUS ILE BASLAYABILIR.

TURKISH YATIRIM A.S
    (RAPORUN TAMAMI EKTE BULUNMAKTADIR)

AH HALKIM AH SIMDI YUKARIDAKI YORUMA ITIBAR ETMELIMIYIZ???

LUTFEN RAPORUN GELIS SAATINE BAKIN

09.26 YANI VOB BASLADIKTAN 11 DAKIKA SONRA

YAVVV BIRAZ UYANIN ARTIK

VOB BASLIYOR ADAMLAR CAKMAYA BASLIYOR EFENDILER RAPOR YOLLUYOR

OOOOOOOFFF OFFFFFFF NE OLACAK BU MEMLEKET

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

Günaydın, iyi seanslar...

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

vob trader prensipleri derki eğer çok kısa sürede iyi kazanç yakaladıysan çekil kenara izle cuma 33400 kısa dün 30275 cover 32 flat işleminden sonra arada uğruyorum. bu piyasa çok garibanı harcar. biraz da dinlenmek lazım
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

%3 düşüşü heba etmeyelim. Shortların yarısını kapadım.
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)