Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
geceye flatim..sistem flatde..geceye başka poz. nasıl
32 den ben de sabahki 30275 leri verdim ben de flat
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Son bi saattir yalandan tutuyolar gibi gelmeye başladı bana, ne hain piyasa bu yaaa..
dolar saatlk grafikte ala geldi ama inandırıcı bulmuyorum. endekste alda. dolar kısalamayı dşünüyorum.
Ahada kısa yaptım işte![]()
bugün yüksek ihtimal dünün tepkisi gelir . ama trend yine aşagı dogru
Sn Astatin,
Bu gece DJI için meşhur bedduanın , en şiddetlisini yapmanı rica ediyorum. Diline kuvvet.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
32. mesajımı yazayımda . cenaet sayı ugursuzluk felan getirir. yüksek ihtimal leki yatay artı kapanış olacak yurt dışında .saahtan beri verdigimiz tepkide olumlulugun işareti.
şimdi durum şu: bunlar GM yardımını onaylarsa önce bir yukarı yapıp sonra aşağı yapacak malum..ama yukarı ile aşağı arasındaki zaman dilimi 1 günü geçerse, bizim dua badem olur ve sihri kaçar...ben de aynı gerekçelerle flatim.. yani kırmam seni ama, içimden gelmeyince olmuyo bu.. yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi..adımız sahtekar cinci hoca ya çıkmasın..
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri