Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok mersi sn. mersiyk
Biz onları çok okuduk..
10 dakikada bir değişiyor madem, neden onlarca dakikada işlem gören herangi bir seviyeden değilde, sadece yarım dakika bile işlem görmeyen ve o seansda en tepe fiyattan uzlaşma nasıl geliyor onu anlamadım mesela.
İnce garipliklerden bahsediyorum, yoksa vobaş ın sayfasını bilmediğimizden değil![]()
Konu bull market tarafından (02.12.08 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.
10 dakikida işlem gören fiyatların içinden randomize bir fiyat seçen sistemi var galiba bu vob un, ordada ne hikmetse öyle bir rakamı rast gele seçiyorki şaşıyorum, yarım dakika bile işlem görmeyen fiyatı seçiyor mesela
hah hah, sığ piyasada elini kontrol ediyor resmen, baktı takılan yok aynen devam, sonrada bunun adı borsa, alakası yok resmen..
IMFe gerek yok aslında ama piyasalara sözde güven gelmesi açısından lazım diyorlar. Hükümet de uzatabildiği kadar uzatmaya çalışıyor. Mahalli yönetimlere aktarılacak kaynak konusundaki IMF ısrarını değiştiremezse yerel seçim sonrasına bile sallamak isteyebilir tâ ki bıçak kemiğe dayanana kadar. Ekonomiyi canlandırmak için tüketimin arttırılarak sirkülasyonun sağlanması lazım ama IMF özellikle kamu harcamalarını kısma şartı koyuyor. Bu yardım ne işe yarayacak o zaman? Kasaya koyup vakti gelince faiziyle ödemek için mi alınacak?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
HEXEN ım..senin yerelere yaklaştı fiyat... Aynı perşembe günkü (sahte) TOBO gibi cetvel çizimi noktalardan değil de, sarkıt!lardan döner düşüncesindeyim..31400 üzeri 60 dakikalıkda kapanış (+1 bar)yukarıya aksi her durum aşağıya işaret eder. Tuzağın şeklini ve boyutunu ise GM öcüsü belirler...
BANGA mühim
Bingo..IMF anlaşması, sadece yabancıların Türkiye'deki sıcak parasını garanti altına alır.. Ama bu demek değil ki anlaşma yapılmazsa süper olur..Konu iki uçlu değnekkonusu..Zaten farkındaysanız, IMF le ilgili ne zaman muallak-olumsuz bir açıklama gelse, önce YD FX hareketleniyor sonra burası...
BANGA mühim
iyi seanslar abilerim
Bu uzlaşmayı Vobix bilir, hocam bir el atsana, bu uzlaşma nasıl hesaplanıyor.
Bunu biliyorsan mesela garanti hisseleri için uzlaşma atamak istiyorum nasıl buluruz...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri