200den short..
175 den takviye ... olduk 3 kaldıraç
BANGA mühim
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
1/2 kısaldım 33275ten haftasonuna.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
iyi tatiller abilerim
Haftasonuna flat kalayım dedim tırstım, uzun kapadım, spot kapandıktan sonra yurtdışı düşer, uzakdoğu pazartesi sabahı dağılır, haftaya kötü başlarız gördüm, kısada kaldım, pazartesi şööyle %-4 veya -5 düşen spot 30 olabilir diyorum, iyi tatiller.
herkes kısa girmiş..zaten sanko net 1500 kısa yapmış..herkese iyi akşamlar
Sayın Hexen tavsiyeleriniz risk kontrolu için çok faydalı paylaştığınız için teşekkürler neden kısa girdiğinizi merak ettim ben uzunum sistemler gereği saygılar
hexen, furkan, astatin, bull market,sentinus,bgungor,follow : BO
abka,queen :tobo
20 örnekleme çıkmadı
Konu Astatin tarafından (28.11.08 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
bir ulke dusunun kisa vadede girdigi krizin buhrana donusmemesi icin haldir haldir para ariyor ve piyasalari bu beklentii satin aliyor buraya kadar tamam aklim erer
peki ya beklenti bitince ??
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri