Geceye kısa.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şimdi catedral gelir geceye kısa girdim der, ayı işte noolcak, geceye uzundu ya, hani son anda satışlar var şimidde
![]()
Benimde butun sistemler alda ama geceye giriş sistemim en dipten al vermedigi icin flat![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
açıklanan bu verilerle dji'nin artı kapatması zor görünüyor...
yeni düştü matrikse
MERRILL LYNCH, TURK TAHVILLERI ICIN TAVSIYESINI `UNDERWEIGHT`TEN `OVERWEIGHT`E YUKSELTTI
-MATRIKS-
geceye full flat, herkese iyi aksamlar
bugün 2 işlem oldu..31.000 den dünkü kısaları flatledim..31600 den tekrar uzun açtım..umarım çarpılmam..neyse iyi akşamlar.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri