Dışarısı düzeliyo diye millet alır şimdi bizi, o esnada basarlar, eninde sonunda basarlar diyorum, saygılar.
Dışarısı düzeliyo diye millet alır şimdi bizi, o esnada basarlar, eninde sonunda basarlar diyorum, saygılar.
Gece pazarına 1/2 uzun
Geceye dünden açtığım 1/3 uzunlarla gireceğim.
vob 33800 potans ta amma tek korku imkb100 24750 asayasında olması....vob yukselme potansta amma imkb100 halen dusme potans olduyu yerde...
vob system
5dakk long signalde 15dakk long signalde gun long signalde
bunnara dikat edin öle geceye karar vern
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Hexen dostum. x100 kırmayacak galiba seni.
dövizde alda , endekste alda, yurt dışının ne b.k olacagı belli degil gelde çık işin içinden
Merhaba arkadaşlar, iki gündür yoktum. Sabah 31,200 kısa daha sonra 31,750 uzun geceye de uzun kalıyorum. Bugün çarpıldık 550 puanama zararı yok...
30.000-33.000 arası bir yerde kapatır bence![]()
Saçma yav, neyi alıyonuz kardeşim ööle, geceye kısa işte, zaten olsa olsa en fazla 33000 olur, ordan geri gelir, nası olsa düşecek ya işte..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri