hafiyelik yaparken gün boyu sabah yazılan mesajlarıda oku istersen. mesajların yazıldığı saatle oanki fiyata da bak ondan sonra anlarsın. ayrıca derinliği de aç bak sabah 28850 den 100 kontrat aktif işlem geçti 09.15.03 de ordaki alıcılara da bak bir istersen.faydalı olur hafiyelikde![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Bu gece kesin kaybetmiyeceğim... Full flat![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Buğün dolarda işlem yaptım, yahu ne sığ yermiş burası mal alamazsın,satamazsın kademeler arası neredeyse 50 pips var...
Son dakika malı kapatana kadar tam 10 dakikam geçti,farklı kademelerden...
Yok bir daha bulaşmam dolara...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
paritede niyeti bozdu..heryerde düğün var hadi hayırlısı
eger imf den 30 milyar dolar gelirse yarın sabah tavanı test ederiz..yani 36.600 leri..genelde imf den bir gün önce böyle yüksek çubuk oluşur..kanımca yarın sabah bu haberle uyanacagız..
Konu abka tarafından (24.11.08 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
Çok Uzman
Allah Alalh, nasıl oluyoda oradan kısaları kapatabiliyosun ki? çok saçma, 28850 den sankonun bir tane alışı var,
sanko 1 tane
oyak 25 tane,
turkish 55 tane,
ak 10 tane,
teb 2 tane,
meksa 3 tane,
alan 1 tane, fortis 1 tane,
ataonline 98 adet bunlara satmış o kadar,
seninki turkısh değil, oyak hiç değil, eee, geriye ne kaldı ki?
Hafiyelik böyle olur, halbuki ben sadece soru sormuştum.
Tamam işte kıl payı kaçırmışın, ama 28675 maliyet uzun diyosun, 29675 desen neysede, ben ona takıldımdı.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri