31.75'den Short pozisyon açtım.
31.75'den Short pozisyon açtım.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
dowu şu an ayakta tutan %44 lük artısı ile Citi..sonrasında %12 ile BoA gelio..diğer hisseler 2,86 lık artışa katkı sağlayacak derecede artı diil..
Benden başka açan var mı, merak ediyorum ?
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
1 sozlesme kısa saatlikteki mum grafikteki + isaretleri hatrına
Bunun dısında baktıgım hersey al da duruyor
Konu oğuzt tarafından (24.11.08 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
full kaldıraç short
sansa ihtiyacım var !!!!!!!!!
Full uzun girdim...
geceye uzunları hiç ellemeden devam ederek girdim. yaptığım tek işlem 850 den yarısını flatla 700 den koy yerine işlemiydi. ana maliet 28675.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
uzun girdim...hem geceye giriş sistemim,hemde takip ettiğim sistem al da...%10 yükselişten sonra uzunlardan ekstra kar beklemek kolay değil..ama ben burada %20 de gördüm...kısmet!
dolarda kısaya devam (cumadan)
kanımca artık ralli başladı..dolardaki olusan negatif,,,,,,,,,,,spotta oluşan poz. uyumsuzluk bunu gösteriyor..3 aylık ralli bekliyorum.dolarda kanımca 1470 i kırıp 1.310 gelir..ama oranın altı artık kanımca yok...bu arada borsa 40.000 lere (imkb-100) e yaklaşmıştır...oradan hisseleri satıp dolar alacagım..
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri