sankodan bir babalık daha geldi helalll
ağalık vermekle olur
ayda 50 ytl evet yanlış duymadınız 50 ytl komisyon ödeyen her müşteriye(hisse senedi) derinlikli fx2000 veriolarmış.
![]()
sankodan bir babalık daha geldi helalll
ağalık vermekle olur
ayda 50 ytl evet yanlış duymadınız 50 ytl komisyon ödeyen her müşteriye(hisse senedi) derinlikli fx2000 veriolarmış.
![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Ooooo, kapanışı yapmaya geldik ama %+10 yapmışınız vob u, maşallah diyelim, e bu kadar yukarı giden fiyatlarda artık uzun kalınmaz heralde, flat bekle gör bakalım yarın ne olacak demezlermi? saygılar.
yazamıyorum pek aradaslar 250puana stop oldum buralardan dönmeli yoksa 33000leri konuşurz
31700'den short giydim.Tamamen duygusal..
vadeli ve spot alda.. yarım uzun girecegim ben...
dow 8100 üzeri oturabilirse çok daha iyi olur uzunlar için...
şu andaki fikrim o... son 15 dakika daha net olurum..
27200 den beri uzunla geldiğimiz için sisteme uyanlar daha rahat..yarın aşagı olsa nolur..
vadeli ve spotta saatlikler bile alda..onu yazmayı unuttuk...
şu an kısa yapıp kazanan şansına kazanır...sata gelmeden
önemli olan trend devamlılıgı...
aşagı trendi şahsım adıma güzel geldik....
şimdi bu yukarı trende yapıştık..
nerden döner ve sat verirse artık.......
Konu mbm tarafından (24.11.08 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Yanımdaki hissecilerede satmayın artık diyorum, dingillik olurda yukarı giderse satarsınız, buradan almayında satmayında diyorum, herkes hemfikir benlen, saygılar.
Pekala, yuh artık diyorum. IMF ile anlaşsak her halde bu kadar fiyatlanırdı. Flat izlemeye devam.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri