bana göre linkteyi yazıyı kaleme alan da suç işlemiş... A ve B bankası diyor fakat verdiği bilanço rakamlarıyla açıkça belli ediyor bu bankaları.... B bankası da sırıtıyor.. fakat söylendiği kadar kötü durumda olduklarını hiç zannetmiyorum...
bana göre linkteyi yazıyı kaleme alan da suç işlemiş... A ve B bankası diyor fakat verdiği bilanço rakamlarıyla açıkça belli ediyor bu bankaları.... B bankası da sırıtıyor.. fakat söylendiği kadar kötü durumda olduklarını hiç zannetmiyorum...
Çok Uzman
evet ona şüphe yok sn.enorton...bankacılıktan ayrılıp trading'i meslek olarak seçmiş biri olarak gayet memnunum hayatımdan...
dünyanın en zor mesleklerinden biri bankacılık... para ve insan faktörlerinin birleştiği bir sektörde hizmet vermek, kendinden fazlaca ödün vermeyi gerektiriyor..
dilerim işlerinizi tez zamanda yoluna koyabilirsiniz...
Konu HeLLiM tarafından (23.11.08 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzenleme
artik gunluk yazi yazamadigim icin yazinizi simdi gordum sn enorton ve gercekten uzuldum
bu ulkede olan hicbir seye sasirmiyorum artik
hakkinizi sonuna kadar arayin derim
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Kavga etmeyin yawf. Dow ne zaman son saatte hacimsiz topuklayıp da ralliye kalkmış. Çıktığı gibi iner. Benim bildiğim catedral aksini söylemediği sürece shorttur. Zaten aksini söylese de inanasım gelmez. "Sen de mi Brütüs?" derim içimden.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sn. Enorton geçmiş olsun. Aslında sizin olayınızda nasıl karanlık bir tünelin başında olduğumuzu gösteriyor. Demek ki sinirler çok gergin ve kaygılar had safhada. Zaten ne zaman fısıltı gazetesi çalışmaya başlasa, arkası da çok gürültülü bir şekilde geliyor. Dünya hükümdarları yeni bir düzen kuruyorlar (milenyum) ve bu süreçte çimenler filler tarafından çok çiğnenecek. Neyse siz eğitimli ve yetişmiş bir insansınız, bu vartayı atlatırsınız. Ancak en önemli şey moral. Ne olursa olsun moralinizi daima sağlam tutmaya bakın. Tekrar geçmiş olsun...
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler, çok sağolun. Buranın bir aile olduğunu bugün bir kez daha anladım. Sağolun...
EVET KATILIYORUM ÇIKTIĞI GİBİ İNMELİ 33175 KAPANDIĞIMIZ GÜN DOW 8700 KAPANDI YÜZDE 7
ARTI SABAH 34000 EN YÜKSEK FAZLA GÖRMEDEN BİLE 33500 SAAT 9 45 GİBİ 33200 KAPANIS 30450 35650 SHORTLARI 28650 DEN ÇEVİRDİĞİMİ YAZMISTIM 30000 GÖRÜRSEM AÇILIŞTA DİREK GÖRMESEMDE GÖRDÜĞÜM FİYATTAN SHORTA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ PY HALA SHORTTA TEPKİDE YETERLI OLUR 3000 PUAN ACILISA BI BAKALIM
DOWADA AKSAM VERIRLER YİNE
ABD, Bankaların Kredi Borçlarını Sigortalayacak
ABD'nin Federal Tasarruf Mevduatı Sigorta Şirketi, Bankaların Birbirlerine Olan Kredi Borçlarının 1,4 Trilyon Dolarlık Kısmını Garantisi Altına Alacak.
Haber Yayın Tarihi: 22.11.2008 11:33
ABD haberleri
ABD'nin Federal Tasarruf Mevduatı Sigorta Şirketi, bankaların birbirlerine olan kredi borçlarının 1,4 trilyon dolarlık kısmını garantisi altına alacak.
Kararın, bankacılık sistemindeki kredi akışını yeniden canlandırmaya yönelik olduğu belirtiliyor.
3 yıl süreli geçici garanti önlemi, 30 gün vadeli kısa süreli kredi borçlarını kapsamayacak.
İddialı Bir Paketle Geliyor
ABD'nin Yeni Başkanı Barack Obama, İddialı Bir Ekonomik Teşvik Paketi Hazırladıklarını Söyledi.
Haber Yayın Tarihi: 22.11.2008 14:06
Resmi büyütmek için tıklayın
ABD haberleri
ABD'nin yeni başkanı Barack Obama, iddialı bir ekonomik teşvik paketi hazırladıklarını söyledi.
Obama, yaptığı açıklamada, ekonominin yeniden toparlanmadan önce dibe vuracağını belirterek, bu süreçte işsizliğin daha da artabileceğini söyledi.
Hızlı ve gözü pek önlemler alınmaması halinde, ekonomideki durgunluğun artacağına dikkat çeken Obama, ekonomiyi canlandırmak için iki yıllık bir ekonomik teşvik paketi hazırladıklarını vurguladı.
Obama, yeni paketin, istihdamı arttırma ve ekonomik büyümeyi hızlandırma odaklı olacağını kaydetti.
ABD'de işsizlik verileri, 16 yılın en kötü düzeyinde bulunuyor.
geçmiş olsun sn enerton.üzücü durumzannedersem siz voba kredi çekip girmiştiniz ve o krediyi vobdab kazanıp ödemiştiniz. en son da denizbankdan kredi çekmiştiniz. şu ortamda işsiz kalmanız üzücü ama daha çok trade zamanı doğdu size. krediyi olaylarını trade başarınızı belirtmek için yazdım. tekrar geçmiş olsun.saygılar
Konu Vob Trader tarafından (22.11.08 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Çok Uzman
Hiiii hiii..Yanlış anlamışlar... Sorun diil.. Obsiyonların son günü olduğu için sahte ralli yaptı.. Ama inandırıcı idi ne yalan söliim.
Biz yükselirmiyiz... YÜKSELECEĞİZ... Belki dünya borsalarıda yükselecek..Ama yarın mı sanmıyorum.. Bir aşağı hareket daha bekliyorum. Bu da muhtemelen malcıları ve longcuları dökmek amaçlı olacaktır.
Nedenlerine gelirsek...
Bir kere yıl sonu yaklaşıyor.. Fonlar bilançolarını biraz toparlamak isteyeceklerdir...
Önümüzdeki hafta halka açık şirketlerin hisselerini borsada satın alabilmeriyle ilgili bir kanun çıkmak üzere...
Bence bu iki yükseliş için ortaya atılan atılacak ama faydasız paketlerden ve anlaşmalardan çok daha kuvvetli iki sebeptir.
Önümüzdeki günlerde son derece zorlayıcı seanslara hazırlıklı olmak gerekiyor.
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri