Hayır tedbir için bööle yapmaya karar verdim, yoksa yukarı hareket devam edebilir, ederse yada bir geri çekilme olursa durumu değerlendireceğim, saygılar.
Hayır tedbir için bööle yapmaya karar verdim, yoksa yukarı hareket devam edebilir, ederse yada bir geri çekilme olursa durumu değerlendireceğim, saygılar.
28700e tenezzül etmeyenler birazdan 29000de sıraya girerlerse şaşmam...
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Walla sn mbm, herşey pazartesiye belli olacak yinede, durum onu gösteriyo, saygılar.
bakmayın ekranaaaaaaaaa
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Yanlız dolar günün en düşüğünü aşağıya vermedi, benim gördüğüm kadarıyla durum riskli, saygılar.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Sazan 28.9'da longların yarısını realize eder. (Uzun pantolon da terletmektedir.)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
iyi ayrıştık....
helal vadeli ve spot..
yalnız spot uyumsuz... bi posta verebilirler...oyalanırsa..
oyalanmadan direkt çıkıp uyumsuzlugu bozması lazım...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
dünden beri hiç kıpraşmadım..27100 den beri bekliyorum..geceye giriş sistemi(sadece gece için kullanıyorum)ve kendi has sistemim al da..ters hareket olmazsa haftasonuna uzun gireceğim..sistemimn tek aylardaki ort.başarısını yakalayacak gibi,hatta gecer..
Konu abka tarafından (21.11.08 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.
Evet, bugün böyle olumlu kaparsak, haftaya olumlu hava devamında, önümüzdeki ilk direnç, spot 30 için 29500-30000 aralığı, endeks 100 içinde 23300-23750 aralığıdır, yazalımda haftaya hazırlık olsun, saygılar.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri