Akşam aldığım senetleri gönderdim hemen. Long pozisyon flat oldu tekrar long için izlemedeyim.
Akşam aldığım senetleri gönderdim hemen. Long pozisyon flat oldu tekrar long için izlemedeyim.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dediğim şart olmadı işte...
vadeli 15 ala geldi ama..spot gelmedi...
spot 28000 üzerine çıkamadı ordan döndü...bende 28100 den flatladım..
flat izleyecegim biraz..
sata gelirlersede satarım...
yada alttan uzun... bakalım...
Konu mbm tarafından (21.11.08 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Long'ları 28.1'de kapatıp, Flat izlemeye geçtim.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
27850 uzun tekrar... sat verene kadar...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
uzunlarla arkaya yaslanmamız için spot 28000 üzeri şarttı.
yoksa sakat...
800 den kısaya döndüm...
sistem al da(5 dak)..ama 15 dak da 28100 üzerinde stabile(1 saat kalmalı) olmadan rahat yok..
güçlü yükseliş için aps deg. artmalı(şimdi 4.300 lerde).ve pasta alıcılar lehine güçlenmelidir..(pastada 600 kont. satıcılar üstün)..AKBNK 2 gün önce dediğm gibi postunu çiziyorlar..yok öyle bana ne demek..
Konu abka tarafından (21.11.08 Saat 11:22 ) değiştirilmiştir.
Vob Trader aps deg. 5.500 ve %1.66 artıyız..senaryo nasıl olmalıdır..
27575 uzuna geçtim...
5 dakika hala alda.. yurtdışıda yukarı olacak gibi...
sat verirse 5 dakikalık kısalmak kaydıyla........
spot destek atmıyor..
28000 üzeri spot olması lazım.....
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri