Futureları hiç bu kadar sevmemiştim. Eksi gap beklerken şu hale bak.![]()
Futureları hiç bu kadar sevmemiştim. Eksi gap beklerken şu hale bak.![]()
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Günaydın, iyi seanslar diliyorum. emeği geçen tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum...
Siz, siz olun Dowa bakmayın,gecenızı rezil etmeyin, %7 düşen dünkü piyasa bugun %3 açsa ne olur, ama bizdekiler kafasına göre yorumluyor, Madem onlar kafasına göre takılıyorsa siz niye gecenizi ziyan ediyorsunuz, kendi grafiğinize bakın sadece....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
merkez bankası kime güvenerek faiz indirdi dersiniz..eger nokta-i istinadı olmasa faiz indirmek demek direk doların sıçraması demek olurdu..kanımca imf ye güvendi..hemde çok güvendi...belkide imza bile atılmıştır..dikkat derim..
28100 üzeri stabilasyon uzuncular için çok iyi olur..
Bence imza atılmadı.Pazarlıklar yapılıyordur ama imza için RTE nın ikna edilmesi gerekiyor sanırım.
Merkez Bankası yapması gerekeni yaptı.Orta vadede etkileri çıkcak.Daha da indirmesi gerekiyor bence.Artık ezber bozulmalı.Şok nasıl olsa gelecek.Bari döviz olarak en güçlü olduğumuz zamnada gelsin.
Yüksek faizle tüketim artmaz.Yatırım olmaz.Halkın arasında gezerseniz her kesimden insanın işsiz kalmaya başladığını görürsünüz.
5 dakikalık alda...
15 dakikalıkta ala geldide şüpheli henüz..
yanına spotta ta ala gelirse tutmaya devam ederim uzunları...
şuan tutuyorum hala....
dünya tersine döndü.. eskiden gaplardan beni çarparlardı..şimdi ben onları.
kaç gündür terse gelmiyorum.. hayırdır inşallah...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
spot 28000 üzeri olup kalırsa orda ,çok güzel olur...
uzunlar için.........
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
uzunlar kapatilip kisaya gecildi...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri