kapanış 27300 uyar.
kapanış 27300 uyar.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
geceye kısa kaldım işlerden bakamadım bile ekrana portfoyude delik deşik ettik bugun
2 kaldıraçla kısa..tırsma durumları yani...27250 maliyet..DJ asıl terbiyesizliği bugün yapacak galiba![]()
BANGA mühim
Geceye 27000 den uzun...
Geceye 1/2 long + Al beni diye yalvaran hisselerden bir sepet yaptım akşam pazarından.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Piyasa al konumunda falan kapamadı, 18.11.2008 tarihinde 30450 al konumunda kapandığında almayan, bugün uzun kalmasıda çok saçma, çünkü bugün o günkü gibi al konumunda kapatmamıştır, sadece yaty olmuştur, sistem yönünde kısa girilmesi gereken gün budur, tabii sisteme uyuluyorsa, yoksa inanmam, hikaye bu ya..
sistem (5 dak)dünden kalma sat da..ama 200-300 puan daha alsalardı al verecekti.bugün bulduğum 60 dakikalık bir sistemi sadece ise geceye girmek için deniyorum.son bir aya baktım .oldukca isabetli imiş..bu 60 dak. sistem geceye uzun gir dedi..bende uzun girdim.. pasta 2200 kont. alıcılar lehine..
Konu abka tarafından (20.11.08 Saat 18:21 ) değiştirilmiştir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri