Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
tey tey teypardon maliyet bktan değilmiş
akşam DJI 8000 altında kapatsın, bizde %6 gapleyelim aşağıya yarın... Bu durumda bütün long pozisyonlar ölümü tadacaktır
....
Sisteme kesinlikle uymak gerekiyor. Dün sistemime uymayıp 32600 maliyetli kısaları 29900 den kapamıştım.. Bugün anında kesti cezayı..
Bir de Tüpraş gibi bir kağıt taban olduysa, gelecekten fena halde tırsarım. Shortlar en az 26400 e kadar yaşar gibi görünüyor...
BANGA mühim
adamın biri başka forumda ''çok sert yükseliş bekliyorum 31000-31600 aralığı görülebilir bugün..''demiş...
akşam şöyle bir baktımda forumlara
bizim foruma hiç bir katkısı olmayan başka forumda yazan ,sadece buraya gelip millete hesap sormayı kendine hak gören biri...
niye burda yazmıyor acaba.. bu degerli görüşlerinden ! mahrum kalıyoruz....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Dowda 8250 önem yeresi
beklentim şeklinde dow 8200 lere geldi future yalandı.
ancak buralardan ya bugün ya da yarın futurela gelecek tepki benim beklentim.
bir önceki verdiğim tarihten bu güne düşüş sürdü. en son daxın 5200 de aşırı alımınıda yakalayıp 4000 hedef demiştim.
akşam kapanıştan sonra bir mesaj yazacağım.
sevgiler.
Dolar aldı başını 3.sefer bu direnci kıracak galiba
MB faiz indirmiş!!! Dolar ondan zıpladı demekki endex çıkabilir
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri