mantık yok..sistem ne derse o..tek aylarda ortalama 8.000 puanı vardı...bu kapanışa göre kasımda net getiri 3.500 puan...umarım 7 işgününde hedefe ulaşırım...beyler dürüstce açıklamak gerekirse kasımda net puanınız ne kadar..yahu merak ediyorum..
mantık yok..sistem ne derse o..tek aylarda ortalama 8.000 puanı vardı...bu kapanışa göre kasımda net getiri 3.500 puan...umarım 7 işgününde hedefe ulaşırım...beyler dürüstce açıklamak gerekirse kasımda net puanınız ne kadar..yahu merak ediyorum..
Son dakikalarda 28000 altında kalmadı, kalsaydı uzun kalıcaktım neredeyse, o ne öyle 28250 leri kapışıyor gibi yapınca amcalar grafiğe baktım tırstım, dedim bekle gör bee, kaç gündür uzun uzun dedik tutturamıyoruz, dünde flattım dedim ne kaybettim, bugünde flat kaldım alamadımsaygılar.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
zengin olunca beni unutmayın..bu istikrarla yakında buraları terk edersiniz.(by olunca)...
Ama bu düşüş ya sondu, yada yarın sabah düşerek açılırsak son olacak gibi görülüyor, spot piyasada pazartesi açığa alanlar, bugün dönüp alamadı, aşağılardan zorla kapattılar heraldeki bu yüzden kapanışa doğru düşüşler geldi.
Tahmin ettiğim gibi spot 28900 kırıldıktan sonra nereye kadar düşeceğimiz belli olmadı, saygılar.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri