1 cent bekliom bende![]()
1 cent bekliom bende![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
iiiii, tabi akşama dow patlarsa ki borsalarda bu gibi az ihtimallerin gerçekleşmesi olabilir, ama ben o ihtimale oynanmaz derim, olursada para kaybeder uzuncular, en fazla bu işte, kısacılarda kazanır değilmi? basit, saygılar.
bundan sonraki hareket şöle olmalı efg bi boy uzunları vermeli
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
sevili Vobix, sen ne öngörüyorsun sorması ayıp.
has boga teo...
trend aşagı iken ve döndüğüne yada dönecegine ait bir şey yokken niye uzunlarsınızki anlamadım...yerinde kısalmak varken..
alsatçı olsanız anlarımda.. al satçıda değilsiniz..
burdan dönüp yukarımı gidecek diyorsunuz yani........
belkide gidecek bende 29250 den uzuna geçerim...
dahamı yukarı gidecek yani.. gitsin... mahsuru yok.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Çeyrek porsiyonu iade ettim yetkililere.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
noluyor diyorum...
verimi vardı.. unuttuk gitti arada
verileri severim 650 flat 800 şort verdi![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri