-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Esas problem veriye napıcas.. Hiç bir fikrim yok bu tüfe zımbırtısı ne gelir?
Burada en kötüsü yine bize oldu sebebi avrupa anlamsız yüksek durdu son düşüşte, ben bile bir gün kandım buna. şimdi abd dün artmış avrupa anlamsız yüksek durmanın bedelini ödüyor.
işte o yüzden 1000, 2000, 3000 puan düşmeyiz diye birşey yok.
ancak bana göre bugün son düşüş günü dowda yarın ise ralli var. yanlız bugün değil yarın.
sevgiler.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
29.6'da longlayıp, 29.375'de zararla kapatıp , yine aynı seviyeden yaptığım shortların yarısını 28.675'de kapatıyorum.
Bol Kazançlar.
Çeyrek porsiyon uzunladım inşallah elimde patlamaz.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
28100e girdim emiride oraya gelsin flat tekrar yeter
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
yeniden long...Ne bogaymışım bende...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri