Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Çok Uzman
ya o kdr üye var forumda herkes de okuyor. hiç olmassa bi cevap verseler iyi olcak![]()
gelmek istemiyorum
işim var müsait olmam
sizi adam yerine koymuom cevap bile vermeye tenezzül etmem
uygun olursa zaman gelirim
![]()
hiç olmassa bu cevapları verin bari arkadaşlar sessizlik daha kötü![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu iş kumar bağımlılığı gibi yapmadan duramıyosun alışınca ve ky olarak kaybediyosun mecbur kazanma yolları arıyorsun en güzeli bırakmak ama olmuyor bir kere kazandınmı virüs bulaşıyor ondan sonra arabayıda satanlar feci durum sihirli formül yok iki ortalama kesince al sat başka yolu yok bence
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri