spot ve vadeli 15 sata geçti bu arada......
spot ve vadeli 15 sata geçti bu arada......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
EFG ve OPUStan al yerlilerden sat ürkütmemek için.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
beni *etmeye çalışıosun.
böyle bir niyetim yok.
sabah yazdıkların doğrudur.
kısalar kara geçmişti. pozların yarısını 32550 den kapattım. 32400 lerde destek var bakalım. syg.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
32000 kısalar hala devam şu pozisyondan az kar goreyim kapatıcam artık cok gerdi.
ben 4000 hedefini 5200 lerde bahsettim. spye göre bir çıkarımdır o ve nihai hedeftir.
herbie ve avrupada balayan faiz indimleri engel olmuştur buna. avrupa abdye göre güçlü durmuştur, uzakdoğuda öyle.
abdde 7200 göründüğü gün daxta 4000 altını göreceğiz.
ancak içinde bulunulan durumda ihtimal maalesef tek değildir. %50 ihtimal vardır.
Selam
Aranıza yeni katıldım....uzun zamandır izlemedeydim ama yeni üye oldum.
Kazancınız bol hırsınız az olsun![]()
ha diomya mesela ev arkadaşı var sabah gelmiş kalk olum dior akşama sınav var seans başlayınca çalışmassın dior dedim bi sktir git başımdan uyicam sabah daha 5. şimdi bu söylemin amacı şakamvarimsi bi latifeşimdi burda biri bi seviyeyi dese ben de bi sktir git desem yanlış anlaşılır. bu iki durumdaki gibi düşün olayı da
kavga dövüş hırs pırs geçti bitti
![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri