Sayfa 2571/13018 İlkİlk ... 157120712471252125612569257025712572257325812621267130713571 ... SonSon
156216 sonuçtan 30.841 ile 30.852 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Efgnin En Az 10000 Shorta Geçtiğini Görürsem Yarın 25000 Lere Ineceğimize Olan Inancım Dahada Artacak

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Bu Arada Dowda 8000 Inin Bi önceki Dibin Görülüp 8000 8300 Bandında Dowun Yataya Girmesini Beklenilebileceği 8000 Altı Kapanısın 7200 Hedefini Gündeme Getireceğini Söylüyor Analistler

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

serkanyurttas güzel tespitler. Yükselişte alınan longların karşılığı İş Yatırımda vardı. Düşüşte kapatılan longların ve hafiften yeni açılan shortların karşılığı yok. GARAN bile bugün short tarafındaydı. MArket profilden anlamam ama yarın sayın teo haklı çıkacak gibi geliyor bana. Karşı bacak olmadığından EFGnin stoploss yaptığını ve düşüş tarafına hazırlandığını, bugünün tepki yükselişinden ibaret olduğunu, dün voba gelecek tepkiye oynayanları bugün de DOWa gelebilecek tepkiye oynayanları avlamış olabilirler diye düşünüyorum. Bu yüzden (daha kapanışa çok olmasına rağmen) dowun bugün değil yarın tepki vereceğini düşünüyorum. Farklı görüşlere açığım kendi düşüncelerim olup etkilene olmasın diye kapanıştan sonra yazdım. Bir de yarın en az 32,300ün görülmesini bekliyorum.
    Konu VOBiX tarafından (13.11.08 Saat 20:33 ) değiştirilmiştir.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serkanyurttas güzel tespitler. Yüksleişte laınan longların karşılığı İş Yatırımda vardı. Düşüşte kapatılan longların ve hafiften yeni açılan shortların karşılığı yok. GARAN bile bugün short tarafındaydı. MArket profilden analama ama yarın sayın teo haklı çıakcak gibi geliyor bana. Karşı bacak olmadığından EFGnin stoploss yaptığını ve düşüş tarafına hazırlandığını, bugünün tepki yükselişinden ibaret olduğunu, dün vob gelecek tepkiye oynayanalrı bugün de DOWa gelebilecek tepkiye oynayanları avlamış olabilirler diye düşünüyorum. Bu yüzden (daha kapanışa çok olmasına rağmen) dowun bugün değil yarın tepki vereceğini düşünüyorum. Farklı görüşlere açığım kendi düşüncelerim olup etkilene olmasın diye kapanıştan sonra yazdım.

İYM İŞİN İÇİNDEMİ BENCE DEĞİL BELKİDE BU SEFER İÇİNDE OLACAK bazen takaslar öyle garip oluyoki akıl erdirmek mümkün değil yabancı toplamının ilk 3 de 32000 long net ilk 3 de ise satısta 11500 yerli yabancı toplamı olduğunu gödüm dedim piyasa her iki yönede gidebilir ağırlıklı long ama efg 20000 long çıkınca devamının geleceğini düşündüm takaslar benim için 2, plandada olsa pozisyonu takasların desteklemesi gönül rahatlatıcı oluyo r

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

bu arada bencede tepki olması olası neden derseniz arada tepki olacak insanların kafası karıstıılacak uzunlatılacak cnbce dedikleri gibi herkes asağı oynarsa kötü haberde bile alım yapılabilir py adına konusuyorum

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı serkanyurttas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İYM İŞİN İÇİNDEMİ BENCE DEĞİL BELKİDE BU SEFER İÇİNDE OLACAK bazen takaslar öyle garip oluyoki akıl erdirmek mümkün değil yabancı toplamının ilk 3 de 32000 long net ilk 3 de ise satısta 11500 yerli yabancı toplamı olduğunu gödüm dedim piyasa her iki yönede gidebilir ağırlıklı long ama efg 20000 long çıkınca devamının geleceğini düşündüm takaslar benim için 2, plandada olsa pozisyonu takasların desteklemesi gönül rahatlatıcı oluyo r
    Aslolan fiyattır gerisi teferruat olsa da destekleyici unsurdur.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı serkanyurttas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada bencede tepki olması olası neden derseniz arada tepki olacak insanların kafası karıstıılacak uzunlatılacak cnbce dedikleri gibi herkes asağı oynarsa kötü haberde bile alım yapılabilir py adına konusuyorum
    Aracı kurumlar 48 saat içinde tepki bekliyoruz diye bültenler yayınlamaya başladı. G-20 toplantısı nedeniyle. Gel geel geeel....

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

8200 bile direnç oldu of of nasıl dayanıyosunuz mbm bu strese her gece

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizlere bir kaç soru?
    - EFG bütün uzunalrını dün neden kapattı? Dün uzunalarını kaaptırken karşısında neden belirgin bir kurum yoktu?
    - EFG ve Deutsche nedne akşama akdar ortada yoktu? 32,600 üstünde satıcı olarak göründüler?
    - Bugünkü artı kapanış çok mu sürprizdi? 6 günlük düşüşe verilen bir tepki olamaz mıydı?
    - Her akşam gelen alışlarla sistemelri ALa getirip ertesi gün aşağıdan açılmamız bir alışkanlık mı acaba?

Bir de vade başından beri verileri tam olan biri takasları yükleyebilir mi?
    Herkese iyi akşamlar,

Güzel sorular Tolga bey, son iki soruya cevabım EVET Ben yine kısalarıma dokunmadım ve geceye de kısa girdim...

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Ümüdim kalmadı artık geçmiş olsun

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

mrb arkadaşlar bugün dışardaydım. seansın sonuna yetişebildim.gidermi gitmezmi derken 33 e satış yazdım. son saniye aldılar 33 den geceye kısa kaldım. ama ekranda olsam beni düzerlerdi. alsat yapcam derken küsküyü alırdık elimize. iikide dışardaymışım. kısa yapmamın tek nedeni sankoyu yani ky yi alıcı görmem pastada ve efg ile dsi yi de verici görmem. parite de 96 da idi usd jpy ve o fiyatlar bence fiyatlanmışdı.
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

12. The Following User Says Thank You to Vob Trader For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar satıştan sonra son yarım saatte gelen cılız alımlarla AL sinyali üreten sistem varsa ve geceye de pozisyonla sokuyorsa zaten şimdiye dek çoktan batırmiş olmalı sahibini....
    Alıntı halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında py farkında olmadan müthiş bir piyasa tecrübesi kazandırdı...böyle bir dönem olmadı imkb tarihinde..volatilitenin bu derece arttığı,tahmin yapmanın bu kadar güçleştiği bir düşüş yaşanmadı.. 2001 krizi bile bu kadar volatil değil...altın değerinde derslerle dolu son 1.5 yıl... bu dönemde portföyünü koruyabilmiş olanlar için artık bundan sonrası çocuk oyuncağı... olur... umarım...
    Mesajlarınızı daha yeni okudum, aynen katılıyorum söylediklerinize. Bu dönemde portföyümüyüzü korumayı başarırsak bizi bundan sonra kimse tutamaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)