Efgnin En Az 10000 Shorta Geçtiğini Görürsem Yarın 25000 Lere Ineceğimize Olan Inancım Dahada Artacak
Efgnin En Az 10000 Shorta Geçtiğini Görürsem Yarın 25000 Lere Ineceğimize Olan Inancım Dahada Artacak
Bu Arada Dowda 8000 Inin Bi önceki Dibin Görülüp 8000 8300 Bandında Dowun Yataya Girmesini Beklenilebileceği 8000 Altı Kapanısın 7200 Hedefini Gündeme Getireceğini Söylüyor Analistler
serkanyurttas güzel tespitler. Yükselişte alınan longların karşılığı İş Yatırımda vardı. Düşüşte kapatılan longların ve hafiften yeni açılan shortların karşılığı yok. GARAN bile bugün short tarafındaydı. MArket profilden anlamam ama yarın sayın teo haklı çıkacak gibi geliyor bana. Karşı bacak olmadığından EFGnin stoploss yaptığını ve düşüş tarafına hazırlandığını, bugünün tepki yükselişinden ibaret olduğunu, dün voba gelecek tepkiye oynayanları bugün de DOWa gelebilecek tepkiye oynayanları avlamış olabilirler diye düşünüyorum. Bu yüzden (daha kapanışa çok olmasına rağmen) dowun bugün değil yarın tepki vereceğini düşünüyorum. Farklı görüşlere açığım kendi düşüncelerim olup etkilene olmasın diye kapanıştan sonra yazdım. Bir de yarın en az 32,300ün görülmesini bekliyorum.
Konu VOBiX tarafından (13.11.08 Saat 20:33 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
İYM İŞİN İÇİNDEMİ BENCE DEĞİL BELKİDE BU SEFER İÇİNDE OLACAK bazen takaslar öyle garip oluyoki akıl erdirmek mümkün değil yabancı toplamının ilk 3 de 32000 long net ilk 3 de ise satısta 11500 yerli yabancı toplamı olduğunu gödüm dedim piyasa her iki yönede gidebilir ağırlıklı long ama efg 20000 long çıkınca devamının geleceğini düşündüm takaslar benim için 2, plandada olsa pozisyonu takasların desteklemesi gönül rahatlatıcı oluyo r
bu arada bencede tepki olması olası neden derseniz arada tepki olacak insanların kafası karıstıılacak uzunlatılacak cnbce dedikleri gibi herkes asağı oynarsa kötü haberde bile alım yapılabilir py adına konusuyorum
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
8200 bile direnç oldu of of nasıl dayanıyosunuz mbm bu strese her gece
Ümüdim kalmadı artık geçmiş olsun
mrb arkadaşlar bugün dışardaydım. seansın sonuna yetişebildim.gidermi gitmezmi derken 33 e satış yazdım. son saniye aldılar 33 den geceye kısa kaldım. ama ekranda olsam beni düzerlerdi. alsat yapcam derken küsküyü alırdık elimize. iikide dışardaymışım. kısa yapmamın tek nedeni sankoyu yani ky yi alıcı görmem pastada ve efg ile dsi yi de verici görmem. parite de 96 da idi usd jpy ve o fiyatlar bence fiyatlanmışdı.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri