Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dow Haftalıkta , 8296 tının altında kapatırsa , yeni dipler gündeme gelir , mevcut durumda hiç bir tehlike yoktur teknik olarak.
bugun seyans son 45dakk kala..... 15 dakk grafta pozitif uyumsuz ramen 31900 yeresi kesin potans vardı amma gitmedik.. hızlı trade eden sasırdı bundan
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yarın ilk hedef 31500
Dax çok saglıklı üçlü dip çalışması yapıyor , keşke bizimkilerde adam gibi becerebilse ;
dax haftalık ;
birinci dibini 4016 da yaptı ,
ikinci dibini 4071 de yaptı
üçüncüyü yapıyor , haftalıkta 4188 in altına gitmediği takdirde , son derece saglıklı gelişen bir yapı oluşacaktır ve son geliş bu.
20500-21200 aralığından önce ciddi bir tepki geleceğini zannetmiyorum... 28bin geçilmeden uzunların risk katsayısı çok yüksek olacaktır... bu tip kompleks düşüş dalgaları yeni dip göstermeden sonlanmadı 1.5 senedir...
herkese iyi akşamlar..
Konu halojen tarafından (12.11.08 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri