Yerçekimi bile shortlardan yana![]()
Yerçekimi bile shortlardan yana![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
usd jpy bacağı aldı omza
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
MOODY'S: IMF ILE TURKIYE ARASINDA HERHANGI BIR ANLASMA YEREL SECIM SONRASI OLABILIR - CNBCE
-MATRIKS-
emir büyük yerden...![]()
garantide 2.11 kademesi öle bi yıkılacakki allah kulu tutamicak orayı. kan öfke korku panik intikam cinnet![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Endeksler düşüyor anladıkta, bu doları hangi hıyarlar alıyor anlamadımki? ortada fol yok yumurta yok, iki gün öncesinden farkımız nedir? değişen nedir? bankalarında döviz sorunu yok deniyor, o zaman sabrın sınırları zorlanmaya devam ediliyor diye düşünüyorum, saygılar.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
32375 den kapattım yarısını..
her yer uyumsuz.. teperler gibide..
tepmezlerse yarım devam ederim.. yeter bu kadar......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
IMF İLE TÜRK HÜKÜMETİ ARASINDAKİ HERHANGİ BİR ANLAŞMA MART'TAKİ YEREL SEÇİMLERDEN SONRA OLABİLİR - MOODY'S
FDI'DEKİ AZALMA CARİ AÇIĞIN DAHA ZOR FİNANSE EDİLMESİNE YOL AÇACAK - MOODY'S
IMF İLE BİR STANDBY ANLAŞMASI İHTİYATİ STANDBY ANLAŞMASINA TERCİH EDİLMELİ - MOODY'S
Açıklamalar hiç de iç acıcı değil. Kurda 1.6950'ye yolculuk başladı. Parite ve futurelardaki eksi bozulmayı daha da arttırabilir. Bu işin sonunda notumuzun görünümünde downgrade gelebilir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri