facia facia
facia facia
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
34300 3/2 malyet longs 34150 stop
Konu hexen tarafından (11.11.08 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
U100 25866 Altı sıkıntı yaratır.
buralardan tepki gelebilir
Çok Uzman
bu noktaya katılmıorum. benim herhangi bir sistemle uzakdan yakından bir alakam yok ve vadeli açıldığının 3. ayında beri aktifim değil batmak kazancımın da hatti hesabı yokhükümet bile batıramaz çünkü sürekli karları dışarı atıorum
yani kesin batmaya mahkum ibaresi kullanmak bence yanlış.(Not:Amacım polemik değil)
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu jerfin tarafından (11.11.08 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.
fdjı "8800" destek,aşağı kırmazsa long taşınabilir..kırması durumunda short kar getirir...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
33300 e kadar bugün potansiyel var gibi gözüküyor.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri