nyse-dj Nickli Üyeden Alıntı
market profile cok degisik bir bakis acisi ama 30 dk lik perioda bagli olmasi genis dusundugumde beni rahatsiz ediyor harket 30 dkliklara bagli degilki diye dusunuyorum serbestce. cunku mesela saat 13 ticki ile 38.00 kirilmazsa long okey ama hareket 12.20 de basladi yani soylemek istedigim market profil "perioddan bagimsiz" olursa korkunc birsey olur nasil yapilir bilmiyorum ama en azindan en dusuk period olmali diye dusunuyorum.
boylelikle gecligi onlenebilir. (para kazanmak veya saglam trade etmekten bahsetmiyorum dikkat) utopyada bir arayis sadece belki fikir verebilir. sn.teo boyle seylere aciktir.
Bunu dilediğiniz periyodda uygulayabilirsiniz.5 dakikada olur 5 gunde.
Ama dunyada uygulaması, yazarı dahıl 30 dakıka...
Burda onemlı olan 30 dakıkanın olusturdugu hıgh ve lowlar, usttekı mesajda bahsetmıssınız, buna da degıneyım, 6 adet 5 dakıkalıgın olusturdugu hıgh ve low, 30 dakıkanın hıgh ve lowuna esıt olur,Yanı sonuc degısmez.
Ama ısın ıcıne close gırerse, 6 tane 5 dakıkalıgın close ortalaması, 30 dakıkalık barın close'una esıt olmaz...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri