long kapattım,flatim.
Longlar flat oldu. Bu kadar kastılar bakalım beklediğimize değecek mi yoksa dün ki gibi mi olacak?Diğer satış 5000i geçerse ve 36500 kırılırsa tekrar longlayabilirim.
Konu sentinus tarafından (07.11.08 Saat 16:15 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
veriye kısa gircem yarım oranda şayet yukarı çizerlerse kalanı da ordan geçircem. sn jelibon dedi sanırsam düşmeyen borsa çıkar diye bişi yoktur,çıkmayan borsa düşer diye bişi vardır demişdi sanırsamaynen o mantıklı çıkamayan borsa düşer
![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Sn. Teo sürekli 35775'ten dönmesi enteresan değil mi![]()
35900 flat
Kıl oldum sıkıştık 150 puana, keşke uyusaydım bu sabah.
peki niye alıyor morgan, 175000 bekliyormuş, bazıları 300000. ondan alıyor tutacakmı bakalım.
veri için 35900 kısa![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Tarım dışı istihdam verisini kötü bekliyorum, vob 34500 gelir heralde, hazırlıklar o yönde görülüyor, iyi gelirse ne ala, saygılar.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri