Arkadaşlar cümleten selam kalbim bu volatiyeye dayanır inşallah.
Saygılar.
Arkadaşlar cümleten selam kalbim bu volatiyeye dayanır inşallah.
Saygılar.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
36.425'i geçmeden aşağı muhtemel potansiyel devam ediyor halen...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
5 Dakıkalıklarda Bır Sıkısma Gozlemlıyorum
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
36,350 Yı Kırabılırse Kademelı Olarak 36,500 Kırılması Zor Bır Yer Olarak Gorunuyor Gıbı
Konu hexen tarafından (07.11.08 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
eyer benim kafa karısık olur.. ongorme yapmak zor olur .. piyasede yatay olyor ozaman genel hep ..
endeks güç kaybediyor..
Düşen üçgen oluştu, aşağı doğru kırılacak gibi bir havası var, hemde bu havada...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Asagıda 35700 En Dusuk Olmak Kosulu ıle 35800 Agırlıklı ıslemlerın Yasandıgı Bır Gun Gecırebılırız Gıbı Gelıyor Yukarı Gıtmekde Zorlanıyor Ancak Uzun Vade Beklentım 34,000 Lı Sevıyeler
yapmaya çalıştıkları iki gündür spot 30 da 38400 ü tutmaya çalışmak.
Dünkü oyunun devamı gibi gözüküyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri