heyt açılın ulan vadi zamanı![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
ayna komisyon ne oluyor acaba?
mavi Nickli Üyeden Alıntı![]()
Olasılıklar...
Görünen o ki Usd/Ytl 1.50-1.60 larda dalgasını sonlandıracak.Geri dönüşünde ise Hisse senetlerinde olanlara son bir fırsat tanınacak olan İMKB’de yükseliş gerçekleşecek.Sonrasında Usd son kez denenebilir fakat benim seçimim olmayacaktır.Sarı renge biraz daha fazla değer vermem gerekecek Obama sonrası son lale devri bitişinde.
Dji te ise gelen sat sinyalinin 9.000 den veya 7.500 lerde son bulması beklenebilir.7.400 altı spekülasyon dışıdır benim için.Paranın değeri açısından.Bundan sonraki stratejim uzun vadeli 9.000-7.500 arasına uğramadan 10.700 yukarı kırılırsa al, aşağı kırılırsa sat tarzında gerçekleşecek.
Veya 9.100 lerde al 8.900 lerde stop, 7.500 lerde al 7.300 lerde STOP-KAÇ-KURTUL-BULAŞMA tarzındadır.
İMKB grafiklerim hazır değil.Arkası yarın programımda.
Bol şans hepimize…
Son durumlar...
Usd
Usd 5 Hedefi 1.79 veya 1.99 gibi görünüyor.Sonra oda son lale devrinden nasibini alacak ve sürünme molası verecektir diye düşünüyorum.
Dji
Dji te de sayımda şimdilik değişiklik yok.Aralık sonuna kadar Obama sonrası son lale devrine hazırlığını yapar dilerim.Yani 5 i bitirir, 1 ve 2 yi bitirir Bush un son günlerinde ve 3 rallisiyle Obama’ya bir hoş geldin yakışır diye düşünüyorum.
Tabi ki catedral'ler kararında bırakırsa...
Sayın sazan,
Hoşgeldiniz diyerek bir büyük resim çizmenizi istesek!..
Bol şanslar hepimize...
Konu catedral tarafından (06.11.08 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri