Konu sentinus tarafından (06.11.08 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
belki imf ile anşılmıştır
2-3 gün içinde kokusu çıkar
dun kararsiz girdimm uzun kisa uzun en son kisada girdim 550 gordu kapatmadim sonra butun kari verdik uzerine zarar yazdik ne yapsak olmuyor gapi aliyoruz busefer gun ici hreketlerde carpiyorlar deliricektim artik cikarken full uzunladim yine icime sinmedii full kisayla girdim 34000gorur dedik tutmadik kisalari artik bunlari tutucam
uzun girdim.hemde herzaman girdiğim kontrat kadar..sisteme tam uyuyorum.. sabah,eger terse düşersem direk kısa açarım.kanımca dow %2 eksiden sonra ,bu gece iyi artı ile kapatacak..günlükler al iken %5 eksiden sonra ,iyi bir tepki olmalı diyorum..ama burası borsa..dow un 3 günde %15 düştüğünüde gördük..
Yarın İMKB açılışı sorunlu olabilir brokerların seansa katılmaması olursa. Bunu da bir kenara not düşelim.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Tarafsız gözle yazarsam eğer, Market Profil de al ile girdi...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri