Geceye dün akşamki kısayla devam.
Geceye dün akşamki kısayla devam.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
gitmedi be 36275 den, long kaldım. kısmet
geceye uzun kaldım pariteler dowda düşüşü desteklemiyor.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
fdow ve fdax uyumsuz olup tepecek saatliklerde büyük ihtimalle..
sistemler satta...
kafayı yedim.. uzunmu kısamı diye..o yüzden lanet olsun dedim..
her yer saatlikler satta olunca kısa girdim 225 den...
gece ala gelirlermi..olabilir..tepecek nasıl olsalar..
temennim tepki ala getirmesin saatlikleri..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
sistem dün 38 binden sat vermişti..bugün kapanışa yakın al verdi..36100 den..sistem gereği hergece poz. ile giriyorum..
herkese iyi akşamlar paylaşımları için....
üçte iki kısa bu arada.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
flat gece.... aksam yarın icun detay detay plan yapcayım eyer graf uygun deyil yine seyans ıcı plan..
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Kimsenin bilmeyipte bunların bildiği nedir acaba, Tüm gün tahtayı tuttular...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
S&P bugun 900'u kirar diye dusunuyorum...
Topiğin neşesi yerinde gördüğüm kadarıyla, Allah bozmasın, herkesin kazancıda bol olsun diyorum, anca akşama doğru vakit ayırabiliyorum ama idare ediyorum.
Yarın haftanın son günü, tahminim yurtdışı bi numara yapmazsa yatay takılabilirzde, vakit kaybetmeden harekete başlayabilirizde, hareketli ortalamalar fazla acele eder gibi görünmüyor ama bakalım, pek takibetmem ama bazen hareketli ortalamaların dediği oluyor, genellikledepiyasa beklentisiz kaldığı zamanlar böyle oluyor, saygılar.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri