forexde vob verisi gelmiyor..
forexde vob verisi gelmiyor..
geceye kısa devam ama huzursuzluk tepe noktada![]()
geceye bende flat. şayet gece dowda düşüş olcak olaydı bu onun bunun evlatları makası kapardı.son işlem 175
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
hissi olarak uzun olarak giriyorummm dovide tık yok nedense
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
dayanamadım 375 görünce kısaldım geceye kısa
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
gece flat yatyorum cunki gun system long signalde
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
gönül rahatlığı ile gecede kısayım...sistem gereği her gece poziyonla girmem gerekiyor..bakarsın çarpılırım..
gece üçte iki kısa..
üçte bir mermi var.. yukarı açarlarsa atayım diye...
spot ve vadeli gapla al açılırsa atmamda.. yukardan açılıp satta olurlarlarsa fullerim kısayı...
yok eksi açılırsa problem yok zaten.....
herkese paylaşımı için teşekekürler..
iyi akşamlar
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
saatlikte alda.sadece günlük değil..
dowdada öyle.....
tek güvencem spot çok net sat dedi 15 de...
artı açsalarda spot ala gelmeden yukarı bir halt olmaz gibi...
o yüzden kısa geceye....
dow her türlü kapanışa açık bugun...dilim varmıyor ama saatlik ve günlükten dolayı iyi kapanışta yapabilir..
neyse yarın olsun.. plan yaparız duruma göre
Konu mbm tarafından (05.11.08 Saat 18:21 ) değiştirilmiştir.
EURUSDdeki hareketten kıllandım. Umarım sabaha bu kadar coşkulu olmaz yoksa helvaları hazırlamak gerek ne olur ne olmaz.![]()
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
parite feyk attı, petrolde atarsa şaşırmam.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri