37 altı kapanış istiyorum![]()
37 altı kapanış istiyorum![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
fark 1.300 puan..normalde 900 olmalıdır..beklentiler kötüleşirse farkı azaltırlar..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bizim ne olacagımız belli değil sabaha..
şu gaplardan çektiğimi bir bilsen teo son bir ayda...
gündüz tırnagımızla kazıyoruz...
bir sabah hepsini alıyorlar geri...
bizdede var suçta.. inadım tutuyor bazen...
bugun trend yönünde kısa girecegim..
sabah gapla al verirse spot ve vadeli alırım geri bende..
Konu mbm tarafından (05.11.08 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
spotun tepkisi 29300lere kadar gidebildi bence yön tekrar aşagı döndü
Geceye 38300den kısaldım full.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
güzel makas hala beklenti olumlu demekki![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
geceye her zaman flat, benım tum kayıplarım hep geceden oldu, sımdı rahatım, gunduz her sey kontrol altında, problem gecede...
Huzurum duzeldı, aksam bılgısayar bıle acık degıl, cocuklarla oyun oynuyorum, adam gıbı aılemle yemek yıyorum..Sabah ofıse gelınce bakıyorum gece ne olmus dıye...
Bu huzur yeter her seyden once...
Sevgıler...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri