Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
yok bunlar kıl etti adamı..
allahtan yarıyı 525 den flatladık...
15 ler vadeli ve spotta uyumsuz oldugu için tepki modundalar...
yok 5 daklık ala gelirse tekrar uzunlayacagız mecbur.....
agız tadıyla düşmediler şöyle....
Kahvaltı bitti.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yalnız bu fdow hoşuma gitmiyor..
yukarı hazırlık yapıyor sanki...
spott 15 de alda hala..
sinir ettiler iyice 1000puan kardan yarısını geri verdik hala duruyor kısalar
yaşım 23. 6 yıl evvel bulaştım borsaya açıldığının 2. ayından itibaren de vobdayım.1.5 senelik de foreks,dow future geçmişim var 6. senem üniversite de daha hala 4. sınıf dersi almadım hiç bölümüm işletme örgün4 ekrandan seans izliorum. hayatımı sermaye piyasaları sayesinde ikame ettiriyorum
bekarım
tek başıma yaşıyorum
sbt sevgilim yok
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
![]()
Konu Vob Trader tarafından (05.11.08 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
37750 uzuna döndüm.....525 den yarıyı flatlamıştım zaten..
37900 üzerinde al verir 5 dakikalık..
ben erken aldım... hoşuma gitmedi durum.. yukarı yazdım ya...
38900 üzeri olursa ne ala..tutarım..
yoksa geri veririm... tam sınırdayız
Konu mbm tarafından (05.11.08 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri