37500 kalıcı kırılırsa , 35800 hedef olur.
37500 kalıcı kırılırsa , 35800 hedef olur.
ne direndiler be bugunku kısaları tutmak gerek bir süre daha oyle gorunuyor
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
daha sat gelmedi..bunu aynısı 4 kasımda oldu.ve endeks hızla döndü..umarım sat gelir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
kocaman bir obo goruyorum. daha onceden gorup de yazan olduysa kusura bakmasin......
spot vermedi hala sat.. daldı çıktı ..bar yeşil..
kırmızı bir bar lazım bize...
bir babanın evladına sarıldığı sıcaklıkla sarıldım kısalara... lucy lui yi izlerken içimde doğan sevgi hislerinin aynısı doğdu şu anda içimde.. bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz, EURUSD bile tutamazsın DJ tutamaz, bir uçurum gibi düşersin 37000 den yarın, seni DSI tutamaz
)))
BANGA mühim
bu arada spot 15 de yukarı uyumsuz olmak üzere..
tepebilir bu spot...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri