geceye ne girdin vobtrader
geceye ne girdin vobtrader
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
ben asıl pozum dolar kısa taşıyorum hiç ellemeden. endeksde ise çıtır, kıtır diye tabir edilen şekilde pozlar alıorum. bir de mesela poz alınca sık ekrana bakmıorum başka pc den bişilerle ilgileniyorum.bu aralar araç müzük sistemlerine aşırı merakım var. anfi,woofer,componenet vsmesela 300 den kısaldığımda 400 lerde görülmüş kesin flatlardım salt ekrana baksam
spotun artı 1000 açamayacağını bile bile
tv açıyorum desti izdivaç tarzı programlar filan izliorum ilgiyi dağıtmak adına
ekranın karşısına otururken günü 1 ytl de olsa artı kapatmak adına oturuyorum. netice de ekranda olmasam dışarda gezicem orda burda para harcicam 30-40 ytl alternatif maliyet kaybım olcak. tamamen gerçek hayata uyarladım vobu
![]()
Konu Vob Trader tarafından (04.11.08 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Birde Obama gelirse Türkiye IMF siz yola devam edemez diye düşünüyorum, yani obama doların değerini tüm dünyada değerli kılacak politikalara hızla başlayacaktır, daha doğrusu demokratlar diyelim, değersiz doları istemeyeceklerdir, bu durum doların ABD ye göçünü hızlandırabilir, buda aynen bizim gibi ülkeleri etkileyebilir ve IMF siz yola devam edemeyebiliriz, daha doğrusu edemeyiz diyorum.
Obama gelirse siyasi açıdan bakınca şirin olduğumuz tek bir avantajımız var bence, oda geçmişinde siyahlara kötü davranmayan ender ülkelerden ve medeniyetlerden biriyiz, psikolojiyi iyi kullanmalı, saygılar.
Dolar kısa isabetli olmuş vobtrader, zaten dolar aşağı trend içinde borsa yukarı trend, her ikiside kazandırır diyorum, yemekleri kim yapıyor bu günlerde?
İMKB-30 Endeks Sözlesmesi Baslangıç Teminatının Degistirilmesi Hakkında
2008/78 sayılı Genelge ile Borsamızda islem gören İMKB-30 Endeks sözlesmesinin baslangıç teminatı azaltılmıstır.
2005/10 VOB-İMKB-30 Vadeli İslem Sözlesmesi Genelgesi uyarınca uygulanan baslangıç teminatı 600 YTL’den 500 YTL’ye düsürülmüstür.
Yeni islem teminatları 10.11.2008 tarihinden itibaren sistem tarafından yapılacak tüm hesaplamalarda kullanılacaktır. Dolayısıyla, 10.11.2008 tarihinde ilgili sözlesmelerde uzun ya da kısa olmak üzere açık pozisyon tasıyan hesapların teminat durumlarında bazı degisiklikler söz konusu olabilecektir.
Uygulamaya iliskin esaslar 10.10.2005 tarihli ve 2005/69 sayılı duyurunun islem teminatları bölümünde açıklandıgı gibidir.
Kaynak : VOB 04.11.2008
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
heheytt teminatlar 500 e indi![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Niye indiki zaten geldik 40000e yakında olur 50000 yine ineceğiz demekki
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dow sat verdi 5 dak 9584
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri