Konu hexen tarafından (04.11.08 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
fdow obo oldu sanki..15 daklıkta..
38875 kısaldım... şansa artık......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
38.900 den sistem dışı uzun kapattım..flatim...
dow gelince tepebilir kısalar dikkat
altin,petrol,dogalgaz,elmas filanmi bulundu turkiyede arkadaslar uzaktan anlasilmiyor yada anlamsiz geliyorda. sanirim boncuk buldular.
Konu nyse-dj tarafından (04.11.08 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.
vobun ekoyla alakası yok para kazanmaya çalışıyolar o kadar
38775 tekrar uzun.. adamlar 3er 5 er kademe çiziyor...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
arda arda 4 bar kırmızı mum yok 5 dakkalıkda sabahki hareket haricinde
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Çalkalama sürüyor , hedefe tam gaz ileri![]()
su vob isi tam nasrettin hocalik topragi bol olsun. kendisi olsa soyle derdi "cikarken dowa bakarsinda duserken neden bakmazsin."
Selamlar
Sabah bakamadım foruma, fakat spot açılışı sonra biraz eksiye geçtiğinde, Aralık vadeli 30 kontratlarında 36000 altına gelmeden yukarı yapmaya başlamasıyla, piyasanın yukarı yapacağı işareti belirmiş, son haliyle uzun pozisyonlar ısrarla tutlmaya devam edilmeli diyorum, esas yön yukarı, geceyede uzun avantajlı görülüyor, yurtdışının çok kötü olma ihtimali her zaman var ama bu var diye alım satım yapılan piyasanın durumuna göre pozisyonda kalınmayacak değil, uzunlar daha avantajlıdır, yukarı trend içinde yolumuza devam ediyoruz, saygılar
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri