butun plan iptal olabilir dow yukariyi iyi zorluyor.
butun plan iptal olabilir dow yukariyi iyi zorluyor.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Gündem
TUIK Ekim Ayı Enflasyon Verileri (Saat; 17.00, Beklenti TÜFE %1.58, ÜFE %1.60).
ABD Ekim Ayı ISM İmalat Endeksi (TS; 17.00, Beklenti 41.5).
ABD Eylül Ayı İnşaat Harcamaları (TS;17.00, Beklenti -%0.8).
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben yazdım da aşağı kırarak teyit etmesi gerkiyordu aşağı kırmadan yukarı kırdığı için bozuldu. Hiçbir formasyon teyit etmeden çalışmaz. Noyun çizgisini kıramayan OBOnun çalışmaması gibi. Seçim nedeniyle DOWda teknikler bozulabiliyor. Obama seçilirse uçacak diyen de var, daha önceki seçimlerde küresel kriz yoktu o yüzden durum farklı ralli olmaz diyen de var. Dowun saatlikleri de uyumsuzdu Cuma günü.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
03.11.2008 17:00:12 *ekim Ayında Tüfe Yüzde 2.60 Arttı(beklenti +1.50%)-tüik
03.11.2008 17:00:17 *ekim Ayında üfe Yüzde 0.57 Arttı(beklenti +1.15%)-tüik
03.11.2008 17:00:38 *abd'de Ekimde ısm Stok Göstergesi 44.3 (önceki 43.4)
kafamdakini yapamadım......kafamdaki aşagıdan flatladıklarımı 37000 e dogru kısalmaktı...
şuan ise karışık durum...
spot 15 alda hala.. 35000 altı şart...
vadeli 15 alda 5 satta....
dow için 9000 e dogru beklentim devam ediyor gece için...
spot sata gelseydi daha rahat kısa kalırdım geceyede... şimdi yine kısa kalacagım ama çok net değilim.....
Konu mbm tarafından (03.11.08 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
sn.vobix bahsetmiş olduğunuz formasyonun 10 tanesinin 9da düşüş olur fakat birinde yükseliş olabilir,o pozisyonda yükselişle sonuçlandı ama ben bunu fay hattının enerji depolamasına benzetiyorum sonunda fay kırılıp büyük bir enerji boşaltacağı kesin...Saygılar.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Evet spot 30 için yarın açılış 34600-34700 seviyeleri görülebilir diyorum bende, buna bağlı olarak vadeli 36000 i azbiraz aşağı yapsa uzunlamak için yeterde artara heralde, saygılar.
Dolar/ytl paritesinde serbest piyasa 1,560 üzerinde yeni bir yukarı dalga başlaması ihtimalini es geçmemeli, piyasada fiyatlar sınırları zorlamayla oluşuyor ne iştir? saygılar.
geceye flat kalıyordumki1/3 kısa
Konu furkan tarafından (03.11.08 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.
sistem sat olunca,geceye kısa girdim..
Geceye 1/2 short 36825.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri